Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieee

jak można dorobić do domowego budzetu ???

Polecane posty

Gość pytanieee

Czy macie jakies realne pomysly, jak dorobic do domowego budzetu jednoczesnie wychowujac dziecko. Ja przy jednym dziecku nie mam az tyle pracy i wolny czas chcialambym wykorzystac na prace. Musialaby to byc praca oczywiscie w domu i jakas konstruktywna (odpada wszelkie klikanie w maile). Moze ktos mi cos podpowie, gdzie takiej pracy szukac ???

Gość pytanieee
troche sie zakrecilam w tym wyjasnianiu o co mi chodzi, ale mam nadzieje ze rozumiecie co mialam na mysli :)

Gość to zalezy co potrafisz

Gość BeznadziejnaOsobaJaraczka
a chłopczyk czy dziewczynka?

Gość pytanieee
hmmm dobre pytanie, jakby sie zastanowic to potrafie sporo rzeczy ale nie mam pomyslu jak to przerobic na zarobek :(

Gość pytanieee
dziewczynka ale jakie to ma znaczenie ?

Gość BeznadziejnaOsobaJaraczka
tak sie pytam z ciekawości, czy sie chwalisz czy żalisz

Gość pytanieee
nie bardzo rozumiem Twoje podejscie ... ani sie nie chwale, ani sie nie żale tylko szukam podpowiedzi

Gość pytanieee
hmmm ciekawe dlaczego nikt mi nie odpowiada? Albo wszyscy siedzacy z dziecmi i nie musza badz nie chca pracowac, albo wszyscy maja genialne pomysly i nie chca sie dzielic coby sobie nie robic konkurencji. no coz ... trudno sie mowi ...

przyłączam się, bo też jestem ciekawa... Ja osobiście kiedys podobny temacik zakładałam...dostałam odp. że można np. robić ręcznie biżuterię i inne rzeczy i sprzedawać na Allegro, chociaż nie wiem czy ktoś coś takiego w ogóle kupuje... Prócz tego pomoc w pisaniu prac: ja np. na stronie internetowej swojego miasta zamiesciłam ogłoszenie, że przepiszę każdą pracę na komputerze, albo pomogę napisać pracę:)Narazie cisza, ale co tam, nic nie kosztuje wrzucenie ogłoszenia:)

niektóre mamy szukają opiekunki, która ma już dziecko, żeby miały ze soba kontakt - dzieci oczywiście. poszukaj takich ofert w swoim miejscu zamieszkania. podobno ta praca jest dobrze płatna. akie mamy przywożą dzieci do opiekunki, kiedy idą do pracy, albo odwrotnie - opiekunka ze swoją pociechą jedzie do klientki.

Gość zimens
Ja udzielam korepetycji, więc jak juz nie bede mogła pracowac w ciązy - zawsze zostaja korki ( angielski)

Gość jeger
Płatne ankiety, Twoja opinia jest bezpośrednio przekazywana producentom oraz osobom, które podejmują kluczowe decyzje związane z rozwojem produktów i usług. Co więcej, za każdą wypełnioną ankietę nasi użytkownicy dostają od nas pieniądze lub nagrody warte do 25 zł! zobacz: www.ciao-surveys.pl/reg.php?FriendId=226451

Gość gość
wg mnie najlepiej opłaca się wypełniać ankiety i zarabiać na 2 portalach, które podaję poniżej. wg mnie najlepsze polskie strony to: 1. OPINIE - płatne ankiety Nagrody: przelew na konto bankowe, Paypal albo doładowania telefonu. http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=762 90660 2. ARIADNA –płatne ankiety Nagrody: mnóstwo w katalogu do wyboru - od drobiazgów typu ładny długopis firmowy, który łatwo zdobyć po kosmetyki, artykuły agd i elektroniczne i inne gadżety. http://panelariadna.pl/register?ref=988388196