Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam skarba

Czytając wpisy kobiet na kafe doceniam z całego serca mojego faceta!!!!

Polecane posty

Gość mam skarba

ktos jeszcze?

Gość gfhghg
zazdroszczę. ja niestety nie mialam takiego szczescia :( powiedz mi gdzie go poznalas :)

No ja w sumie też:) Myślałam że za spokojny, za cichy, że czasami zbyt zazdrosny, ale po tym co tutaj zobaczyłam, wiem, że jest wspaniały:)

Gość mam skarba
A z Twoim co jest nie tak? Mojego poznałam na studiach! A Ty?

Gość gfhghg
wam to dobrze 😭

Gfh bo mi się wydaje, że faceta trzeba wychowac, ale możliwe, że nie każdy się da:()

Gość mam skarba
do --> gfhghg A z Twoim co jest nie tak? Mojego poznałam na studiach! A Ty? Dziewczyny, ciesze sie ze nie jestem sama :) Bo czytając wpisy to albo facet zdradza, albo bije, albo ma jakis zrypany chcarakter, jest chamem, gnojkiem itp. :O A moj.... ahh.... czuły romantyk z poczuciem humoru, boski kochanek i wspaniały przyjaciel!!!!!!! ;)

moj jest nawet Aniolem :) takim prawdziwym, ale kiedy ciagle patrze na jego wzorowe zycie, niezachwiane uczucia i uszczesliwiajace go twarde zasady, to czasami mysle sobie ze i jemu molaby sie podwinac noga :P a

Gość gfhghg
ja już nie mam faceta! mialam ale okazal sie bardzo niedojrzalym dupkiem :( a juz myslalam ze trafilam na tego wlasciwego ...

Gość gfhghg
poznalam go w necie na pewnym forum na ktore juz nigdy nie wejde, bede miec uraz do konca zycia :o

Gość Maleniczka
Moj to tez taki Aniolek:) czasami z rozkami, ale jest super. Jest cudownym facetem, prawie chodzacy ideal... :) zycze wam dziewczyny takich mezczyzn :)

Gość mam skarba
gfhghg --> jeszcze w zeszłe wakacje mowilam to samo co Ty!!! Ale po kazdej burzy wychodzi słonce, zapamietaj to :)

Gfh jak taki był, to niewiele straciłaś:) Znajdziesz swojego skarba, jestem pewna:)

Gość Maleniczka
Moj to tez taki Aniolek:) czasami z rozkami, ale jest super. Jest cudownym facetem, prawie chodzacy ideal... :) zycze wam dziewczyny takich mezczyzn :)

Gość mam skarba
No wlasnie co nas tak mało??? Nie wierze, ze tak mało na tym swiecie wspanialych facetow zostalo :O Ale mojego nie oddam :P

Gość jeger ty mały fiutku
się dołączam kotku, buziak dla ciebie😘

Gość gfhghg
dziękuję wam za mile slowa. tez bardzo wierze w to, ze znajde w koncu swojego ukochanego, ktory nigdy mnie nie opusci (w przeciwienstwie do tamtego... :o ) i bedzie kochal do konca zycia :) ❤️🌼

Gość BBiedroneczkaaaa
Moj Misiiu ostatnio powiedzial, ze cudowni faceci sa dawno zajeci albo zonaci, na szczescie ja chyba trafilam na "dinozaura":) jest cudownym facetem, :) Kocha mnie, obsypuje kwiatami, szanuje, miluje.....ahhhh..mozna pisac i pisac :) Trafil mi sie skarb ;)

Gość mam skarba
Biedroneczko moj tez mowi ze jest gatunkiem wymierającym :P I zgadzam sie z nim w 100% :) Co najbardziej podziwiacie w swoich? Czym sie tak barzo roznią od innych?

Ja tesh doceniam swojego faceta za to jaki jest opiekunczy troskliwy.. kochajacy.. kazda z nams ma swoj wymarozny ideal. ja wlasnie taki mam ;)