Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coma87

I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz co kochasz...

Polecane posty

Gość hgff
musze juz isc, bede jutro wieczorem jakby co, dobranoc 🖐️

dzięki,tak szczerze mówiąc to przez wszystkie ostatnie wydarzenia nabrałam przekonania,że nie jestem dużo warta...ocena samej siebie poszybowała ostro w dół :( zawsze można powiedzieć,że nie tylko nas to dotknęło,że niepowodzenia w miłości spotykaja wielu ludzi,na samej kafeterii same złamane serca..

hmm coś czuję,że czeka mnie rozmowa ze ścianą lub monolog na kafe..może jest ktoś z Was,kto nie śpi i chce pogadać? pomimo \"średniego\" samopoczucia chętnie wysłucham ;)

Gość hgff
masz rację, same zlamane serca na kafeterii :( mi tez ostatnio bardzo spadlo poczucie wlasnej wartosci. nie chcial byc ze mną chlopak, ktorego naprawde kochalam, mimo ze sie tak bardzo staralam, zeby zawsze bylo mu ze mną dobrze... zatem chyba naprawde musze byc beznadziejna... do tego jeszcze stwierdzil, ze najlepiej czuje sie jak jest sam :o załamka :( a dzisiaj nawet snil mi sie w nocy, ze przyjechal do mnie :D to byl piekny sen. jeszcze kilka chwil po przebudzeniu myslalam ze to prawda. dopiero po jakims czasie zdalam sobie sprawe ze to mi sie tylko snilo ;)