Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona schizofretka

STRASZNE SCHIZY!POMOCY

Polecane posty

mam pare pytan bo ja miałam 2 miesiące temu okres ktory sie spoznil 21 dni i byl bardzo slaby, robilam 2 testy i oba negatywne, w odstepie 2 tygodni. teraz okres tylko 6 dni sie spoznil i byl taki jak zawsze... teraz mam taka biała wydzielinę i się denerwuję strasznie a my tylko peeting wczesniej a teraz w czasie tej miesiaczki, która trwała od 9-15 lipca, mielismy swoj pierwszy raz z gumka i nie pekla, stosunek odbył się między 11 a 12 lipca. wszystko niby był ok ale przytyłam ostatnio troszkę no i bolą mnie od kilku dni piersi. teraz termin miesiączki mam na 10 sierpnia. nie chce robić narazie testu, proszę napiszcie co myślicie. podczas tego peetingu chłopak nie wsadza mi palca tylko pieści moja łechtaczkę... mam już mega schizy. jak myślicie czy mogę być w ciąży? prosze odp

proszę o konkretne odpowiedzi ... tak strasznie się denerwuję a nie mam o kim ztym pogadać :/ nie chcę denerwować chłopaka bo on był dzsiaj na innych badaniach i czeka na wyniki które twierdzi żę będą złe i potwierdzą podejrzenia choroby więc nie chcę jeszcze go martwić moimi schizami

Gość nie jestes w ciazy
:-O

proszę wypowiadajcie się ... czekam...

Gość a niby jakbys miała
w tą ciąże zajść.... nie jestes w ciąży....;/

Ekspertem nie jestem, ale to nie ciaza na 99%. Na twoim miejscu zastanowilabym sie tylko dlaczego @ masz tak nieregularne i skad np. bol piersi 10 dni przed spodziewanym @? I nie mysle tu o ciazy, ale raczej o zaburzeniach hormonalnych...mnie tez bola od nadmiaru estrogenow, ktore z kolei produkuje moja torbielka. :( Wiec moze idz do gina ze swoim problemem, zwlaszcza ze juz rozpoczelas wspolzycie...

surfitka zawsze właśnie miałam regularne a miesiaczkuje od 5 lat a wlasnei przez te 2 miesiace mi sie spoznia. no własnie nie wiem raczej, zawsze mylam rece i moj chlopak nigdy mnie nie dotylak po wytrysku a podczas stosunku, ktory byl naszym pierwszym razem mialam okres i gumka nie pekla...

????????????????

naprawde nie masz co sie stresowac... a okres może Ci się spózniac właśnie przez ten stres... on ma bardzo duże znacenie... mi tez się raz spózniał strasznie sie stresowałam i poszłam do lekarza, gdy ten mnie uspokoił okres pojawił się nastepnego dnia :D... więc głowa do góry!

dzięki dziewczyny!!! naprawdę trochę mnie podnoisłyście na duchu :) tylko dlaczego mam twardy brzuch i bolą mnie piersi skoro do okresu jeszzcze 10 dni?????????? miałyście już tak kiedys?

??? DZIEWCZYNKI PISZCIE PROSZE

dziewczyny prosze wypowiadajcie sie bo strasza panikara za mnie

Gość marylka z a
mysl głową a nie d u p ą !!!!!!!!

Gość Mnie piersi bolały
zawsze na 2 tygodnie przed okresem... :( Boli Cię wszystko, bo się denerwujesz i wszystko dla Ciebie staje się objawem ciąży. Na pewno w niej nie jesteś. Nie panikuj :D

marylka z a-------> dzieki za rade!!!! :) jestes swietna poprostu!!! kazdemu od razu lepiej jak dodasz taki komentarzyk!!!! ty pewnei idealna jestes... tylko ciekawe co na tym forum robisz i jak tu trafilas.....????

Mnie piersi bolały -----> 'dziękujebardzo za pocieszenie... zawsze razniej

No więc tak... dzisiaj o godz 23 zauważylam na majtkach plamienie z krwi... jak myslicie to moze byc juz poczatek okresu? to jest 32 dzien a zawsze miałam 34... przeczytajcie moje wypowiedzi na samej gorze strony i napiszcie co o tym myslicie? czy oby napewno wykluczyc ciaze???? jak myslicie??? prosze o popmoc... dodam ze dzisiaj przezylam bardzo duzo nerwow....czekam na odpowiedzi

Gość Radio Maryja
jestes w ciazy i to z blizniakami :classic_cool:

odpisujcie tylko normalnie prosze, naprawde stalo sie dzisiaj cos okropnego w mojej rodzinie i nie mam ochoty na zarty i jeszce ta miesiaczka :(

PROSZE DZIEWCZYNY ZLITUJCIE SIE I NAPISZCIE COS 🌼

Gość qawsedrftgyhuji
jak mamy się litować jak Ty takie bzdety wypisujesz, żeby być w ciąży musi facet swoim penisem wleżć w Ciebie i mieć wytrysk też w Tobie...... a wy uprawialiście petting - w tym przypadku zero szans na ciąże......seks w gumce, która nie pękła to też marne szanse, plemniki to nie supermeny że przebiją wszystko......wogole wiesz jak ciężko zajść w ciąże....

zrozpaczona schizofretka...Ciąża jest nierealna w Twoim przypadku, odpisałam Ci to samo na \"swoim\" forum...