Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nesti

SZLAGIERY WESELNE

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe pary młode!! Myślę że taki topik z propozycjami piosenek, których nie powinno zabraknąć na udanym weselu, przyda się na pewno. Wpisujcie piosenki przy których chcielibyście się pobawić i które gwarantują miłe wspomnienia z imprezki (czyt.wesela). ;) Pozdrawiam

Zapomniałam napisać że moje wesele już niebawem, stąd zainteresowanie tematem. :D A co do moich propzycji -to na pewno polecam takie kawałki: Brathanki - czerwone korale Iwan i Delfin -Czarne oczy Krawczyk - Daj mi tę noc Kayah -prawy do lewego Budka suflera -takie tango Grechuta -będziesz moją panią Skaldowie -wiolonczelistka Grechuta- nie dokazuj Urszula -konik na biegunach Maryla Rodowicz-małgośka

Gość taki topik
już jest i nazywa się 'piosenki na wesele', czy jakoś tak... Tam są długie listy utworów :)

Piosenkę \"daj mi tę noc\" śpiewa Bolter, Krawczyk śpiewa \"zatańczysz ze mną jeszcze raz\" Ja obowiązkowo muszę mieć: Cyganeczkę Zosię Zielone Wzgórza nad Soliną (hehe, zespół z Sanoka) Jesteś Szalona myślę jeszcze nad Białym Misiem :-D

Gość ewelk
no Bialy Mis obowiazkowo musi byc Czerwona Jarzebina tez Tylko mnie popros do tanca-jantar piosenki Abby i Boney M

Zapomniałam jeszcze o Annie Jantar \"Moje jedyne marzenie\". Przy tym tylko nigdy nie wiem jak tańczyć, bo to taki niby-walc, niby nie. I taki kawałek Farby, nie wiem jaki tytuł \"chcę tu zostać i zawsze z tobą być, nawet kiedy będzie źle...\"

..i jeszcze cała plejada dobrze zagranych i wyśpiewanych/utworów przy których wszyscy dobrze się bawią,a nie depczą bez sensu,szczególnie ci bardziej zaawansowani wiekowo.