Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 glooga

podpaski

Polecane posty

Go艣膰 glooga

dziewczyny mam do was takie pytanie - czy kiedys zdazy艂o sie wam wyrzuci膰 podpaske do klozetu ? tak nie wolno, teoretycznie i na zdrowy rozs膮dek, bo praktycznie wiem, 偶e to jest mo偶liwe ja osobi艣cie nigdy w 偶yciu, ale r贸偶ne opowie艣ci s艂ysza艂am i czytalam, a jedna moja kumpela tak kiedy艣 zrobi艂a ze 2 razy i m贸wi艂a, 偶e nie mia艂a 偶adnych problem贸w tak pytam z ciekawo艣ci, bo gdzie艣 ostatnio wyczyta艂am, 偶e producenci umieszczaj膮 na opakowaniach, 偶eby tak nie robi膰 dlatego ze wzgl臋d贸w ekologicznych - podpaski przeciez zawieraj膮 plastikowe folie i to si臋 nie roz艂ada w wodzie jak g贸... ,papier inne sprawy, tylko to sp艂ywa do rzek i do morza potem tam zalegaj膮c ze 300 lat albo i d艂u偶ej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xeeme
nie :-o ale faktem jest ze nieraz w publicznych toaletach mozna sie "naogldac" :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do rzek nie sp艂ywa
bo jest co艣 takiego jak oczyszczalnia 艣ciek贸w kt贸ra takie rzeczy zatrzymuje. Chodzi tutaj o mo偶liwo艣膰 zatkania si臋 odp艂ywu w klozecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xeeme
nauzykaa --> racja, nie mowiac juz o zawinieciu jej w paper :/

Udost臋pnij ten post

jako nastolatka (pocz膮tkuj膮ca kobietka) by艂am na wakacjach u cioci na wsi wstydzi艂am si臋 wyrzuci膰 podpask臋 normalnie do kosza (ba艂am sie 偶e kto艣 zobaczy a wstydliwa by艂am) wi臋c wrzuci艂am do kibla i..... w 偶yciu tyle wstydu sie nie najad艂am wujek musia艂 odkopywa膰 rury na podw贸rku i wyd艂ubywa膰 \"eksponat\" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwka7711
zawsze do snietnika a jak nie ma (np w szkole) to szczelnie zawinac i do plecaka ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amnesiia
Kilka tak zrobi艂am jak chcia艂am si臋 jej szybko pozby膰 i mie膰 spok贸j. Ale kiedy艣, kiedy艣 u mojej korepetytorki w domu - podpaska nie chcia艂a za nic w 艣wiecie sp艂yn膮膰, tylko za ka偶dym razem jak sp艂ukiwa艂am wod臋 p艂ywa艂a sobie w toalecie na wierzchu, a spuszcza艂am wod臋 ze 4 razy. Skutek tego by艂 bardzo bolesny... wy艂owi艂am r臋cznie, zawine艂am w p贸艂 rolki papieru toaletowego i schowa艂am do kieszeni. Ueeeeeeeee... Od tamtego czasu si臋 boj臋, 偶e znowu jak tak zrobi臋 to b臋d臋 musia艂a wk艂膮da膰 r臋ke do kibla. Odradzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyblakla
Ja mia艂am to samo u mojego ch艂opaka w domu. Ale ja nie wyje艂am tylko utopi艂am j膮 szczotk膮 do mycia kibla i pop艂yne艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iiaaannaa
Ja raz tylko jeden raz - w sylwestra, na imprezce u kolegi. W艂a艣ciwie sama nie wiem po co to zrobi艂am, by艂am totalnie nar膮bana i nie do ko艅ca 艣wiadoma. W ka偶dym razie nie by艂o 偶adnych niespodzianek. Tak wog贸le to przeciez niby nic takiego, ale uwa偶am 偶e w zasadzie jednak nie nale偶y myli膰 kibla ze 艣mietnikiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruuda300
Jak sie bardzo spiesze i chce mie膰 z ni膮 艣wi臋ty spokj to zdarza mi si臋 tak zrobi膰. Cho膰 oczywi艣cie nie jest to regu艂a, ale czasami sie zdarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jasne no jasne
Przeciez nie ty bedziesz kibel przepychac. Ja czasami nasram sobie na chodniku i przyklepie papierem toaletowym :D przeciez nie ja bede sprzatac.

Udost臋pnij ten post