Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna..

plamienia.....??? czy ze mna jest wszystko wporzadku...?

Polecane posty

Gość taka jedna..

no wiec tak..ostantio pisalam tu czekajac na okres... teraz...zaczelma brac tabletki i mam plamienia...i tez jestem zdnerowawan;/ wowczas gdy czekalam na ten okresik duzo dala mi rozmowa tutaj z kobeitami na kafterii.... w koncu nastal ten piekny dzien i pojawil sie okres:) dzis mija 9 dni ... a ja wciaz mam plamienia...zaczelam brac tebletki anty..i teraz sie boje ze byc moze nie bede mogla ich stosowac..skad te plamienia..? sa dosc znaczne... tak jakby mini okes..;/ nie wiem co robic...czekac...? czyatalam duzo tego typu temtow tu na forum i wszyscy pisza ze powinny ustapic... ale nie jestem pewna czy to to samo co u mnie... bowiem moje plamienia sa dosc znaczne...czerowe...po prostu jakbym cigale byla pierwszego dnia okresu;/ biore harmonet... macie podobne doswiadczenia..?

yyyyh... to normalne przy pierwszym opakowaniu wiekszość dziewczyn ma takie plamienia, musisz przeczekać. jeszcze jeden taki temat i was zjem.

Gość taka jedna..
nie jedz nas:) przeciez od tego jest ta kafeteria... jelsi chce rozmawiac na ten wlasnie temat mimo ze takich bylo juz abrdzoo wieele..to logiczne ze moge zalozyc nowy skoro tamte juz wygasly... co w tym zlego...? praktycznie kazdy nowy temat to temat powtarzjacy sie......

Gość taka jedna..
kurde to jak ja teraz mam sie kochac...?:/ niewyobrazam sobie seksu podczas okresu......wiec ja to robic teraz...chcialm zeby wszystko bylo idealne....

Gość taka jedna..
a te plamienia to nie powinna byc raczej taka brazowa wydzielina..niz normalna krew???

heloł, ja tez mam plamienia od 8 dni, to moje pierwsze opakowanie ...dlugo to moze trwac dziewczynki??

Gość Ja też tak miałam.
Przy pierwszym opakowaniu. Taki skąpy trwający praktycznie cały miesiąć okres. To raczej normalne. Raczej minie przy 2 opakowaniu :)

Gość taka jedna..
no to bede czekac.... zobaczymy dziekuje za odpowiedzi:(

Gość taka jedna..
a jakie uplawy powinny byc w czasie brania tabletek..? normlanie tak jak gdy ich nie bralam..? zauwaze np dni plode wowczas? czy jak ti jest?