Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaxxx

brak miesiączki dklaczego??

Polecane posty

Gość magdaxxx

na wstepie powiem ,że niedawno zaczelam współzyć z narzeczonym, ale brałam tabletki antykoncepcyjne i dla pewności uyliśmy równiez prezerwatywy. dziś już jest 5 dzień przerwy pomiędzy kolejnym listkiem tabletek antykoncepcyjnych a miesiączka nie wystapiła jeszcze, Przestraszyłam sie wiec zrobiłam test ciążowy , który wyszedł negatywny.czy mam isc juz do pinekologa czy moze jeszcze poczekać i brać kolejny listek tabletek i z nadzieją czekać na następną miesiączkę?? -pomórzcie prosze!

Gość magdaxxx
biore diane 35 już od pół roku...

Gość katusza
ja tez mam podobna sytuacje jak ty skonczylam 2 opakowanie tabletek mam 4 dzien przerwy a krwawienie eszcze nie wystapilo i nie wiem co myslec i robic??a tabletki bralam regularnie....

Gość tronika
ja dostawlam 6dnia zawsze

Gość magdaxxx
zawsze była tak mniejwięcej między 3 a 4 dniem troche sie tym zmartwiłam... już prawie jest koniec 5 dnia a miesiączki dalej brak:|

może te tabletki mają za dużą dawke hormonu jak dla Ciebie ja miałam krwawienia w trakcie brania tabletek i okazało się że były za słabe

Gość mmatyldaa
magdo... jeśli brałaś regularnie pigułki i dodatkowo użyliście prezerwatywy, to nie powinnaś się martwić, to tak jakbyś w rzece miała spotkać rekina :) w dodatku test wyszedł ci negatywnie... twoja decyzja..albo weź kolejne opakowanie i jak potem będzie ok to będziesz brała dalej, a jeśli sytuacja się powtórzy, to powinnaś zmienić pigułki...