Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miloneria

Czy wysylajac smsa z netu u odbiorcy widoczny jest nasz nr telefonu?

Polecane posty

Gość miloneria

Jak zyje sadzilam ze nie. Tylko taki dlugi numer, ktory jest przy wiadomosciach z netu. A tu mi ktos zadzwonil na moj numer, choc wyslalam do tej osoby tylko wiadomosc z internetu. Nie rozumiem:D

Gość yiuuioo
Nigdy nie bylo widac prawdziwego nr nadawcy, ale raz wiem,ze sie zdarzylo,ze zamiast tego dlugiego numeru byl MOJ numer!!:O Nie wiem dlaczego, ale tak bylo:O

Gość yiuuioo
Nawet potem wyslalam do siebie z bramki orange smsa i pokazal sie MOJ numer!! szok:O

Gość parasolke
moze sie logowalas wczesniej na numer telefonu w necie?

Gość miloneria
a to niespodzianka

Gość mokry okruszek
numer może wyświetlić sie tylko wtedy jak logujecie się do bramki ( np. strona orange ) i stamtąd wysyłacie, natomiast smsy z gg albo z bramek ich nie mają bo niby skąd:P

Gość yiuuioo
Podczas logowania na orange owszem, musialam podac nr telefonu, ale potem wpisalam swoje imie, ktore zawsze sie pojawialo (moglam skasowacje delete'm:D;) i wpisac inne). A pewnego razu pojawil sie wlansie...moj numer..:O

Gość mokry okruszek
z bramek z netu oczywiście

Gość parasolke
no to jak sie logujecie na numer , to nie ma sie co dziwic ze on sie pozniej pokazuje... niech zyje plus :P tam jest bramka bez logowania ;) ...

bo z bramki Orange (tej na którą musisz sie logować) zawsze wiadomości dochodzą tak jakbyś je pisała z Twojego numeru. Jak piszesz ze zwykłej bramki to odbiorca nie zobaczy Twojego numeru

Gość yiuuioo
To nie chodzilo,ze loguje sie na numer;) Loguje sie na login i haslo -login mam calkowicie wymyslony:P Po prostu podczas 1 rejestrowania sie na stronie otange musialam podac swoj nr komorki i byc moze co kiedys zaszwankowalo z bramka orange i pokazywala moj prawidziwny numer odbiorcom;) stalo sie to tylko 1 raz. Teraz normalnie wyswietla sie ilus tam liczbowy numer;)

Gość yiuuioo
01Słonek---> wlasnie,ze NIE;) nawet teraz sie zalogowalam, puscilam sobie smsa i jest dlugi numer, bez mojego....

Gość yiuuioo
Pisze tylko,ze sms od... i numer jest dlugi 1051226...

to dziwne, bo mój numer zawsze się wyświetla odbiorcom kiedy wysyłam smsa z tej bramki :) W takim razie Ci nie pomogę niestety :)

Gość miloneria
Wysylam z orange. Nie mialam pojecia,ze numer sie wyswietla:) Dzieki za odzew.