Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

dlaczego Wy!! kobiety macie...

Polecane posty

...taką dziwną i niezrozumiała dla facetów psychike.... poszcze od dwóch tygodni, w koncu znajduje troche czasu by spotakc sie z moja dziewczyna na małe \"co nieco\" ... a gdy juz sie spotykamy Ona mowi mi ze nie ma ochoty (na nic) bo pokłciła sie z matką :O siedzi obok mnie.... wypłakuje mi w ramie... i wiem doskonale ze czuje jak co jakis czas dostaje wzwód :O i tak chyba przez 3 godziny.... az w koncu poszła do domu. ja pierdole...! to jest egoizm! z Waszej strony! albo ja po prostu zawsze trafiam na takie dziewczyny...

egoizm jest również twoim udziałem :O tylko po to sie z nią spotykasz żeby sie pierdolić?

Gość BEZ ORGAZMU
sex jest po to zeby obojgu sprawial przyjemnosc nie mozna sie kochac z kims bo on tak chce i tyle. jak ty bys mial jakis powazny problem tez nie mial bys na nic ochoty. to nie egoizm tylko uczucia

etam... ja nie pamietam jeszcze sytuacji w ktorej nie miałbym ochoty na seks. :) nawet gdy mam problemy, kłopoty jest to dla mnie sposób by choc na chwilę sie wyłączyc... zapomniec a wracajac do pytania nie łączy mnie z Nia tylko seks. po prostu umówilismy sie na niego! i włąsnie dlatego byłem rozczarowany. zreszta to nie pierwszy juz raz...

Gość mały szowinistyczny
egiosta z ciebie wylazł...

Gość egzakli i

_Figo-Fago_ bo ty pierdoła jesteś. Zamiast pocieszyć w odpowiedni sposób laske płaczącą ci na ramieniu, to ty też zacząłeś biadolić że ta wkońcu poszła do domu. Hmmm kiedyś też przyszła do mnie zapłakana, no i musiałem ją pocieszyć hmm... rozmażyłem się. Było bosko i jej też przeszło przynajmniej już doła nie miała.

dziewczyny ale z nas egoistki :O przecież powinnyśmy być gotowe za każdym razem kiedy takiemu debilowi się zachce, nieważne czy wali nam sie świat, nieważne że płaczemy, nieważne że się źle czujemy. Wiesz co, cieszę się, że nie trafiłam nigdy na takiego faceta jak Ty. Może z tym zawalaniem się całego świata przesadziłam ale chyba ona oczekiwała od Ciebie pocieszenia, przytulenia a nie seksu, bo było jej źle. kobiety nie oddzielają seksu od emocji, musi być wszystko ok żeby kobieta miała na to ochotę. A Ty jesteś dupkiem, popracuj lepiej nad swoją psychiką.

Gość ale egoista z ciebie
mam nadzieje ze dziwczyna prezjzy na oczy i ci zostawi

Gość dqefqef
heh.... no jako kobieta muszę się zgodzić co do słowa z osobą o nicku Tomaszekk

Gość jestem zawsze mokra i gotowa

Gość dawniej tak teraz nie
a ja nie:(

Gość vnvx
stary wspolczuje ci. mialem pare razy dokladnie to samo/ laski moze i lubia sie bzykac, ale absolutnie tego nie potrzebuja tak jak my. dla nich to mile, dla nas to potrzeba fizjologiczna tak jak jedzenie i sranie. zreszta kobiety zawsze debilnie sie zastanawiaja "czy", my zas myslimy "jak". one nie rozumieja nas jak mozna tak chciec sie ciagle rznac, my nie rozumiemy ich jak mozna marnowac czas na pierdoly zamiast sie pobzykac. trzeba po prostu sie dobrac, odpowiednia partnerka i nabijac sie tylkoz tych oziemblychj ryb i rozwodek ktore faceta swoja zimna ryba nie moga zatrzymac przy sobie. myslice ze faceci sa z wami z uczucia? BUHAHAHAHA jakby faceci nie czuli wogole popedu plciowego, 0 testosteronu to 99% popuklacji samcow nie bylaby w zadnym zwiazku bo po co? zeby te szopki jakie laski odpierdalaja miec na co dzien? laski wszystkie sa glupie, wiec chociaz sie fajnie z nimi idzie poruchac. tak natura was stworzyla , odjela mozg, dodala gdze indziej (faceta zreszta tez, ale MY SIE TEGO NIE WYPIERAMY TAK JAK WY ! :)) no nic, a co do ciebie to psorbuj zrozumiec swoja laske, akurat miala zly dzien, wiec jej odpusc, i pamietaj - one zawsze chca abys ty je zrozumial, bo to twoj obowiazek, jak ty chcesz aby on cie zrozumialty to oznacza ze jestes egoista. takie jz sa te idiotki, znajdz se wiec taka ktora chociaz do bzykani bedzie dobra

Gość forumka nie taka nowa
dla nas to potrzeba fizjologiczna tak jak jedzenie i sranie-rozbawiło mnie to;) ja tam swojemu daje zawsze jak ma ochote-nawet jak ja jej az tak nie mam;) moze mnie to zabezpieczy i kiedys nie pójdzie do innej?;) jak ja chce to i on mi daje;)

jacie pie**ole nie nawidze facetów którzy traktuja panny wyłącznie jako OBIEKT SEKSUALNY :( :/

Gość ccbxx
hehe no to masz problem bo nienawidzisz w ten sposob wszystkich facetow :) a jak jakis tobie gada ze jest inaczej to jest klamca. dla nas seks ma ogromna wage, dla was nie i tyle. ja tego nie probuje zmieniac, po prostu szukam kobiety ktora mi da to czego ty nie dasz. ale wy nie rozumiecie 1 rzeczy - dla nas seks ma ogromne znaczenie ale to nie znaczy ze kobiety sa tylko do ruchania. 99% z was niestety tak idiotki, ale raz na milenium trafi sie jakas laska godna uwagi.

ejo :D (ale zaraz.... stawał Ci, jak ona płakała? :/ no wiesz... laski w takich sytuacjach potrzebują "silnego męskiego ramienia", a nie... no wiesz :P )