Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka19

Prosze faceci ocencie moje PIERSI!!!!!

Polecane posty

Prosze was powiedzcie co o nich sadzicie .. mam straszne kompleksy a nie chce ich miec :(:( http://www.sendspace.com/file/2kot64 Jesli ktos nie wierzy ze to moje to moge mu udowodnic robiac sobie teraz jakies.. wiec darujcie sobie mowiac ze one nie sa moje i sciagnelam je z internetu,,, Czekam na komentarze !!SZCZERE

Gość obrzydliwe błleeee

Gość ale paskudztwa

Gość =o=
piersi bardzo ladne idealny ksztalt sutkow i piersi

Gość zostaw po
przecież to jakaś fotka z netu ze stronki dla zboczeńców ;-)

Gość dajcie spokój
ta wariatka żebrze o komplementy na dwóch topikach...

Powtarzam po raz kolejny to jest moja fotka ktora zalozylam tam zeby sie dowiedziec co faceci o nich sadza bo mam kompleksy!! jesli nie wierzycie trudno.. ja sie pytam powaznie .. oo jeden ktory mowi ze podobaja mu sie:) bardzo sie ucieszylam :)

Gość zostaw po
jeśli Twoje to fajne, ale jak dla mnie to blef pryszczatego nastolatka - bo pada deszcz i się onanista nudzi

Gość 78678
ta, twoje cyce, tylko czemu jest napis na zdjeciu sexfotka.pl ?

juz tlumaczylam.. ze zalozylam tam swoje konto i dlatego.. jesli nie wierzysz wejdz na tamta stronke napisz cos do mnie i ci odpowiem:/ jak nie wierzysz.. ale po co mam sie trudzic.. nie wierzysz to nie.

no oni sami podpisuja!! czy ja powiedzialamze to ja podpisywalam? poprostu usunelam to zdjecie z komputera i nie mialam juz wiec sciaganlelam zdjecie bo chcialam je wstawic tutaj dlatego jest tam napis SEXFOTKA!! jezu pytam sie o piersi tylko a nie!

ja mam duuużo mniejsze i żyje;) kobieto piersi nie są najważniejsze, ważniejsze jest mieć partnera który pokocha Cię całą:) ja kiedyś miałam straszne kompleksy na punkcie moich piersi, byłam tak załamana ze w kostiumie kąpielowym się nie pokazywałam, a teraz znalazłam faceta który nie potrafi rąk (i ust!) od nich oderwać:) to chyba właśnie najbardziej chodzi o akceptację, ja dzięki niemu nabrałam pewności siebie ogromnej i czuje się seksowna:D przy innych się wstydziłam np. leżąc (bo wtedy to jestem decha:P) a przy nim w ogóle się nie wstydze, bo wiem że mimo że małe to go podniecają:) i kocham go bardzo❤️ ..a wracając do tematu masz piękne piersi, moim zdaniem idealnego rozmiaru, ładne i zadbane:) pozdrawiam, więcej wiary w siebie! :)

ja nie wiem, w tym linku był jakiś dziadek czarodziej...

Gość Pentagon
Takie uwielbiam-idealne do dłoni-dbaj tylko aby były jędrne i wierz mi te z obwisłymi już w młodym wieku tylko Ci zazdroszczą:)

Gość Bardzo ladne
Bardzo ladne

Gość ndjyr
co ty chcesz od tych cycków.... są super ładniejszych nie widziałem , a jak kto ś sądzi że są ładniejsze to niech napisze to mu wybije parę ząbków............

Gość Dominico
bardzo ładne. nie masz sie czym prejmowac :) pozdrawiam :*

Gość Facet taki tam tram tam
Dlaczego te baby sa teraz takie glupie Nawet nie mam ochoty ogladac tych twoich piersi PUSTAKU

Gość tivo
Co ty chcesz? Zajebiste cycuszki. I kształt i wielkość. Chętnie bym się nimi pobawił.

:) pewnie 75 B rozmiar? :) mam takie same :) nie przejmuj sie dziewczyno !! ja wlansie jestem na etapie odchudzanai to zamiasst piersi bede deska . niestety :/ ale zeby zrzucic z 3kg to najpierw mi piersi leca a pozniej dupsko... no chyba ze wiecej cwiczen i weliminowac slodycze fast foody - to moze piersiatka zostana. a jesli masz komplexy ze z male to sobie kup porzadne pusch apy albo wkladki silikonowe, powiekszja ao 2 rozmiary :D:D:D:D:D:D:DD:D: p.s czemu piszesz ze to przez piersi nie mialas faceta? moze to nie biust jest przyczyna tylko (...) a ile masz lat ?

Gość Anna80 m
Tylko pustka w głowie

Piękne. Dziewczyna, ktora ostatnio rzezbilem miala takie same i byla z nich dumna. Co Ciebie w nich martwi?

Gość FinalFantasy
co wy nie znacie się :) piersi masz bardzo ładne !!! nie przejmuj sie prawdziwi faceci nie patrzą na opakowanie tylko na zawartość :) wiec naprawdę nie masz powodów do kompleksu :) jeszcze raz powtórzę masz bardzo ładne piersi ;]