Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanna

On flirtuje z innymi...

Polecane posty

A_B_Ona, Oto co pomyślałem sobie czytając Twoją wypowiedź: - sam flirt jest nieszkodliwy - jeśli na flircie się kończy - zawsze jestem w stanie zapanować nad hormonami - nie zawsze jest łatwo :) - nie mam nic przeciwko mojej ukochanej flirtujacej z innymi - robi to czasem - nie przeszkadza mi to bo do niczego zlego nie prowadzi a ja jestem pewny jej uczuc i wiernosci - NAPRAWDĘ kocham i mi zależy i nie mam potrzeby flirtowania z innymi - tu się z Tobą zgodzę - ale mimo, ze nie mam takiej potrzeby, to lubie to i robie, bo mnie to bawi - potrafię sobie wyobrazic całowanie, czy seks z kims innym niz moja dzewczyna, nie marze o tym jednak i nie robie tego bo jestem z nia i chce by tak juz zostalo A jak wyjaśnić to co opisałaś? Nie będę się silił na psychologiczną analizę. Napiszę coś tak banalnego, że bardziej się nie da: - ludzie są różni - Ty masz tak, ja mam inaczej i to, ze różnie odberamy i oceniamy pewne rzeczy nie znaczy, ze ktos robi to \"właściwie\" a ktoś \"niewlasciwie\". inaczej po prostu . i nie znaczy to, ze Ty kochasz swojego faceta bardziej, niz ja swoją dziewczynę, czy odwrotnie. Po prostu róznimy się od siebie. i to jest swietne.

Gość amko2003
Witam, nie wiem co myśleć , wydaje mi się żę nakręciłam się niesamowicie ale... Opisuję historię : od 3 lat jestem z facetem , po roku sprowdziłam gg i okazało sie że pisze z inną - banały - Buziaczki , Słoneczko itp. Była awantura . Ale ja od tej pory jestem bardzo ostrożna , ostatnio sprawdziłam pocztę i oczywiście : rozmawiał z kobietą że jest sam że jeszcze się taka nie znalazła, że czeka na swoja połówkę.Powiedziałam mu zaczął na mnie krzyczeć że nie ma prywatności ,że go sprawdzam ,że nie mam do niego zaufania.Później opowiadał jak Bardzo mnie kocha. Jestem skołowana .Gdyby ktoś racjonalnie spojrzał na w/w sytuację będę wdzięczna . A może któraś z was przechodziła to samo ?

Gość niewyżyta15432
co w tym dziwnego ...co drugi lub druga to robi...takie są fakty:P

Gość miłyy
sluchajcie czytajac ten topoik tak naporawde kazdy ma jakies erotyuczne fantazje jedna z metod fantazjowania moze delikatnego ich realizowania jest internet ale w moje ocenie to norma obecnie i nie rpozumiem koboet czy mezszczyzn zazdrosnych o to. Poprostu to mrozaj innej fantazji, Czy jak kobieta czy facet lezy w lozku i sie masturbuje myslac o innej to tez zakazane .. tpo raczej niormalne i nikt nie robi z tego afery bo mysli odczytac nie mozemy na szczescie ... a internet to prawie to samo z tym ze pozostaje maly slad i tyle. Ja przyznam jestem zonaty ale lubie pofantazjowac z innymi kobietami anonimowo . Mile urozmaicenie a nie mkowie juz o tyym ze mi to poprawioa nastroj i z zona jest zdecydowanie lepiej

Gość miła żonkaa
miły...ja też tak uważam:)