Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamizelka

Kiedy powinno sie powiedziec partnerowi o...

Polecane posty

Gość kamizelka

bezplodnosci?? Na jakim etapie zwiazku? Jesli sprawa dotyczy mezczyzny, to powinien to powiedziec przed oswiadczynami?

Gość PRWANICZKAAAAAA
Tak. jeśli zatai to do czasu ślubu i powie po paRTNERKA MA PRAWO DO UNIEWAZNIENIA MAłżENSTWA. JA MYSLE ZE POWINNO SIE DELIKATNIE NAJPIERW PODPUSCIC CO BY POWIEDZIAL ZE JESTEM NIEPLODNA/Y I WTEDY ZOBCZYC JAK SIE NA TO PRZYGOTOWAć

Gość kamizelka
NIe chodzi mi o strone prawna, zakladamy, ze facet(lub kobieta)przed slubem na pewno o tym powie. Zastanawiam sie tylko, kiedy jest najlepszy moment.

myślę że powinno sie powiedzieć gdy związek jest na tyle poważny że zaczyna sie planować wspólne życie jest wtedy wiele spraw do przemyślenia jeżeli po ślubie - to faktycznie można małżeństwo unieważnić ale wg mnie to skrajne chamstwo i brak szacunku dla drugiej osoby

tuż przed ślubem to nie jest dobry moment dobry - chyba w trakcie planowania wspólnej przyszłości, jakichś swobodnych rozmów o tym na zasadzie \"co, jeśli\"

to on jeszcze trgo nie zauważył? chociażby po braku antykoncepcji...?

Gość kamizelka
pudlo, to nie o mnie chodzi.

Gość andrzej lepperr
ale wiekszosc nie wie ze jest bezpolodna .Okazjue sie to dopiero po planowaniu dzieci

Gość qddwqdd
temat trudny ale - na szczęście jako osoba niezaangażowana - uważam że powinno się o czymś takim powiedzieć zanim będzie mowa o partnerstwie wówczas, gdy mówimy ważne rzeczy o sobie...

Przy okazji jak najwczesniej. Np gdy widzi, ze dziewczyna faszeruje sie tabletkami anty. Albo jak rozmawiaja o dzieciach...

Gość fqwefqewfqew
zanim się zaangażują emocjonalnie w innej sytuacji to już podłość, tchórzostwo i nieuczciwość, i to wobec osoby na której niby zależy...