Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAAAAMAAAA

Jak Wy znajdujecie czas na internet?????!!!!!!

Polecane posty

Gość MAAAAMAAAA

Ja mam 4-ro miesieczne dziecko,roboty po pachy,gotowanie,sprzatanie,prasowanie i meża głodnego po pracy!!!Wchodze po 21-szej bo cholera wcześniej nie mam czasu!!!Jak Wy to robicie że wpisy widzę z całego dnia? Jak sie zorganizowac?

Ja od poczatku mialam czas na wszystko chociaz synek malo spal jakos tak sie zorganizowalam:-) Pamietaj w domu ma byc czysto ale nie musi lsnic:-) Nie musisz godzinami prasowac Jak bedzie potrzeba to wyprasujesz Obiad czasem mozna zamowic To tak na poczatek a potem wszystko wraca do normy Powolutku a ty tez bedziesz miala czas na internet:-) powodzenia:-)

Gość MAAAAMAAAA
Próbowałam,nie daję rady.Mam wrazenie,że mój mały skarbek też robi mi na złośc,śpi po 15-20 min i budzi sie w takich momentach,że mam dośc.A i mężulek nie jest przychylnie nastawiony do moich "rozrywek":-) Porażka:-)

Gość MAAAAMAAAA
Miało byc :-(. Widzicie jaka jestem zestresowana.

Gość leniuchch
dziecko, prasowanie, gotowanie podrzuca się babci i po problemie. Po to babcia ma wnuka/wnusię i niech się cieszy, że ma przy czym pracować.A jak jej źle to najwyżej dorobi się drugie i nie będzie miała czasu na narzekanie.

Gość MAAAAMAAAA
Nie chciałabym żeby to zabrzmiało,że szukam przygód.Mi dzieciak zajmuje cały dzień!!!Jest dla mnie najwazniejszy,ale czasami chciałabym się trochę oderwac .Babcia odpada,jest chora,tzn.ma choroby urojone(jak to teściowa).Ostatnio przyszła i na schodach zakomunikowała że ma 10 min.Żenujące.

mama no moja zuzia tez jest absorbujaca niesamowicie:) a zastanawiam sie... jak maz przychodzi z pracy to nie zajmuje sie dzieckiem? nie mow tylko ze rozsiada sie w fotelu bo zmeczony praca jest:O ja np nie prasuje ubranek... wlasciwie to zelazko i deska do prasowania sie kurza u mnie bo prasuje okazjonalnie jak jest koniecznosc:):P

Gość MAAAAMAAA
kolorowa jak diabli- dokładnie tak jest!!!!Może nie w fotelu ale zawsze cos sobie do roboty innego znajdzie.Nie mam juz siły,bo jeszcze jego brat go przekonuje że dzieciaki to robota dla bab i jego zona jakos rade dawała."Tradycyjna" rodzinka:-(

jezu kochany to za leb go i do roboty!!! ja nie wiem jak mozna byc tak bezczelnym! a co on sobie mysli ze TY co robisz przez 8 godzin??? obierdalasz sie??? Wytlumacz mu ze to niesprawiedliwe ze Ty pracujesz 8 godzin tak jak on.. tylko w domu.. dlaczego wiec ona ma sie opieprzacjak przyjdzie z pracy a Ty nie mozesz?? moj tez jest z tradycyjnej \" rodzinki ale ja juz zbuntowalam jego matke...przeciwko tesciowi.. :P musisz go wychowac!!! oki mialam isc spac i ide narta

Gość MAAAAMAAA
Ok.od jutra zaczne warczec na nieroba:-)Dobranoc.

Gość MAAAAMAAA
Ps. Zuzia jest śliczna,chciałabym pokazac mojego Maciusia ale nie wiem jak:-(Może innym razem.