Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWS

Czy któraś z was nie ma ani jednej plomby w zębach?

Polecane posty

Gość WWS
poprostu dla wszystkich jest normalne ze sami maja dziury w zebach i ze partner/partnerka ma a dla mnie normalne jest ze sie dziur w zebach nie ma bo ja nie mam dobra koncze juz temat

o własnie , dobre pytanie, jaki masz kolor? bo kolor jest też ważny, mói o twardości szkliwa

Gość ginka25
no to fajnie, że masz zdrowe zęby. czy istnieją takie dziewczyny?? pewnie tak. moja koleżanka ma obecnie 23 lata, a dopiero niedawno ( góra rok temu ) miała pierwszy raz leczonego zęba, więc pewnie i takie 24latki się uchowały :-) ale ja osobiście radziłabym zwracać uwagę na inne atuty przy doborze partnerki :-)

tez nie mam zadnej..a co wiecej pol roku temu musialam wyrwac trojke melczna i dopiero mi nowa rosnie:D Przebijesz?

Gość WWS
Mam szkliwo wlasnie takie kremowe. I nawet mi raz pewien kolega w liceum zarzucal ze mam brudne, bo szkilow powinno byc biale. On mail biale ale mu sie wlasnie latwo psuly zeby. I zapytalem sie o to dentystki. Powiedziala ze wlasnie takie szkliwo kremowe jest mocniejsze bo ma czegos tam wiecej, minerałó jakichs chyba. W kazdym razie moje szkilowo takie juz jest i nie jest to kwestia mycia. a co moze tez slyszalas o tym, ze takie szkliwo jest mocniejsze?

Gość ginka25
curva ja wiem, że sobie taką wymarzył i ok - różne są zboczenia. nie z tego powodu się uniosłam, tylko trochę zirytowało mnie pieprzenie farmazonów niejakiej próchnicy :-P

Gość WWS
wagaruje Przybij piątkę!:) A co tu przebijać. Oboje nie mamy dziur w zebach i to sie liczy:)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
WWS - własnie dlatego pytam, bo faktem jest, że biale żeby tylko ladnie wygladaja, bo sa po prostu slabiutkie :) ja tam panicznie boje sie dentystow, bo jako dziecko mialam dentystke-sadystke :O

Gość ginka25
zboczenie normalnie! z kolega na przerwie o kolorze szkliwa rozmawialiście, zamiast laski głuszyć???

Gość szczerzeee
zsikałam sie ze smiechu po przeczytaniu waszych wypowiedzi :D:D:D:D:D:D:D

zboczenia? :o przecież on tylko taką chce, każdy chce miec atrakcyjną partnerkę :o

Gość ginka25
wagaruję Ty uważaj, bo zaraz Ci kolega stały związek zaproponuje heheh jesteś jego wymarzoną kobietą idealną :-d

Gość WWS
laski głuszyć??? ???? co to znaczy głuszyć? mialas na mysli podrywać? masz takie niskie zdanie o chlopakach, ze nie zajmuja sie niczym innym i nie mysla o niczym innym tylko o dziewczynach? Z tego co sobie przypominam rozmawialismy z koelga o wielu rzeczach. Oczywiscie sporo o dziewczynach ale rowniez o innych sprawach.

Gość WWS
szczerzeee A czyje wypowiedzi wydaly ci sie najsmieszniejsze?

Gość ginka25
a panienka bez plomby to już na bank atrakcyjna?? adnie zrobionej plombki nie widać...

Gość szczerzeee
wszystki oprocz twoich :D:D:D:D:D

Gość WWS
Przeciez mowilem ze pytalem tylko z ciekawosci i ze tak naprawde mi to jakos nie przeszkadza. Najwazniejsze zebymi mi sie dziewczyna podobala a najlepiej zebym cos do niej czul - kochal ją. Mysle ze wtedy bedzie mi sie w niej wszystko podobalo:)

ginka-----> ładne, proste, zdrowe zęby to tylko atut :o

Gość ginka25
WWS tak mi się przynajmniej wydaje, ze dla chłopców w wieku lat nastu kolor szkliwa jest akurat ostatnim tematów, o których zwykli rozmawiać.

Gość WWS
Moje zeby poza tym ze sa zdrowe nie sa jakies tam nie wiem jak piekne i proste. Krzywe nie są ale np są za ciasno poustawiane i np troche nadkruszone (minimalnie) bo kiedys nadgryzlem widelec;)

Gość ginka25
curva no pewnie - bezdyskusyjnie. tylko zdrowe to nie to samo, co proste i ładne. poza tym chyba samo uzębienie nie sprawia, że automatycznie kobieta jest atrakcyjna...

Gość WWS
Tak Ci się wydaje ginka, bo zdaje się, że nigdy nie byłaś chłopcem w wieku kilkunastu lat:)

ginka, wyobraź sobie, że mi też zarzucali kremowy odcień, że niemyte itp :P więc czemu nie? a oczym ma sie gadac w liceum> o studiach? o papieżach? o religii? luz ...

Ja mam 27 lat i mam jedna plombe A moj dentysta zachwyca sie zawsze moim zgryzem ze taki idealny jest i tak dalej Zeby mam bardzo biale wiec to chyba nie kolor kosci swiadczy o tym czy zab jest zdrowy

Gość ginka25
swoją drogą wybitnie kremowe musisz mieć te zęby, skoro się to aż tak w oczy rzuca, ze kolega nazwał je brudnymi...

Gość WWS
Ale sie zamieszanie zrobiło. A wszystko przez moje zęby.:)

Gość WWS
Kolega był nieprzeciętnie czepialski, czego skutkiem bylo to ze juz pod koniec liceum sie z nim nie kolegowalem. Czepial sie wszystkiego czego tylko mogl.

Gość ginka25
WWS no niestety nie miałam tego szczęścia...a powinnam zalować?? :-P

Gość ginka25
że się o wielkość członka czepiał, to uwierzę, ale o zęby?? pedał jakiś :-P ;-)