Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWS

Czy któraś z was nie ma ani jednej plomby w zębach?

Polecane posty

Gość próchnica
a walnij zdjecie zebow :)

Gość ginka25
a jak mój sąsiad ma takie ..hmmm.. brązowe, to co? to mocne szkliwo ma? :-)

Gość WWS
Ja Ci zdradzę, że jak byłem właśnie tym nastoletnim chłopcem bardzo interesowało mnie jak to jest być nastoletnią dziewczynką. O czym rozmawiają takie dziewczyny jak są same, w ogole jak zyją. Nastoletnie dziewczyny wytwarzają wokół siebie, szczegolnie w relachach z chlopakami, taką aurę tajemniczości. Pewnie dlatego mnie to tak ciekawilo. Teraz przebywam na codzien w srodowisku gdzie jest zdecydowanie wiecej dziewczyn i doskonale wiem o czym rozmawiaja:) Juz mnie to az tak nie ciekawi:)

Gość ginka25
w moim środowisku zawsze przewazała płeć męska i jakoś o kolorze szkliwa ich rozmów sobie nie przypominam...

Gość próchnica
to ich rozmowy miałyby miec kolor szkliwa? :D :D :D

A ja szoruje zęby rano i wieczorem, często też w ciągu dnia, czyszczę nicią, żuję gumy (taki nałóg) i mimo to moje zęby sie psują. Mimo że bardzo o nie dbam to psują się od środka (chyba uwarunkowanie genetyczne bo inaczej tego wyjaśnić nie umiem) i co jakiś czas niestety moje zęby są do naprawy... Więc nie zawsze psucie się zębów to oznaka niedbania o nie ;)

ja nie mam zadnej plomby, ani dziurki w zebach, tyle ze ja jestem u dentysty co miesiac, poza tym moi rodzice sa dentystami :P ale w zyciu bym nie umawiala sie z kim ze wzgledu na to czy ma plomby czy nie ( oczywiscie zeby powinny byc zadbane) ale z kims tak plytkim, zakladajacym takie topki.. w zyciu :)

Gość ginka25
próchnica ależ niekumata jestes - tak! ich rozmowy miały kolor szkliwa - różnisty z resztą! od złamanej bieli przez kość słoniową aż po brąz podpalany...mam nadzieję że będzież spać spokojniej, skoro już wiesz!!

Gość próchnica
a ty masz problemy ze skladnia :P

Ja nie mam ani jednej plomby, nawet śladu próchnicy, zęby mam normalne, ale niezbyt białe, ot, takie sobie. Ale jakoś nie prześwietlam nikomu szczęki zanim go pocałuję:) Tyle, że nie wiem, jak ludzie mogą chodzić ze spróchniałymi zębami:O Ja bym nie wytrzymała nerwowo i psychicznie, muszę dbać o zęby.

Gość ginka25
01Słonek to pewnie kwestia diety, bo na stan zębów ma wpływ odżywianie.

Gość WWS
Zaraz dam zdjęcia moich zębów:) Czy ja jestem płytki dlatego, że założyłem taki topik? Nie sądzę. Bo nie jestem płytki. A topik założyłem dla hecy:) To widzę Desko, że pasowalibyśmy do siebie:) A co do moich zębów. Jak się za chwile przekonacie, poza tym, że są zdrowe nie są takie idealne. przynajmniej jak się je ogląda w takim powiększeniu i przynajmniej mi się nie podoba osad, który na nich jest. To od czarnej herbaty bez cukru, którą kiedyś pijałem. Teraz już nie pijam i byłem u dentystki właśnie na czyszczeniu zębów ale jak się okazuje tych na górze nie wyczyściła dokładnie:( A szczoteczką do zębów tego się nie da usunąć. Może pójdę do innej dentystki.

Gość WWS
[URL=http://img404.imageshack.us/my.php?image=86100801ks0.jpg]http://img404.imageshack.us/img404/3449/86100801ks0.th.jpg [url=http://img404.imageshack.us/my.php?image=86100801ks0.jpg][img=http://img404.imageshack.us/img404/3449/86100801ks0.th.jpg] Thanks to ImageShack for [URL=http://imageshack.us]Free Image Hosting Ciekaw jestem czy którykolwiek z tych linków z imageshack zadziała prawidłowo, tu na kafeterii sa chyba jaies zabezpieczenia przed wklejaniem linków.

Gość ginka25
a kuśka swojego wkleisz?? :-P

Gość próchnica
faktycznie, troche osadu jest, ale fajne. i swieca sie jak psu jajca na wiosne :D

Gość dużamala
poprostu to taki żeluś i się brzydzi;P co wy się czyściocha czepiacie mimo że moje zęby są całkowicie zjedzone przez pruchnicę i nie moge nazwać ich juz nawet zebami podziwiam chłopaka za jego wrodzoną estetyke :):):) fakt , że pojechał po laskach z zebami jak sztachety , ale ja też takie mam i nie czuje się urazona:):)

Gość fsvfvsfd
Ja nie mam, ani żadnych ubytków, nic kompletnie, idealnie zdrowe zęby (a mam trzydzieści lat).

Gość ginka25
jakbym była deską i czuła, że przegrałam życie to by mi się już nawet zębów myś nie chciało...

Gość próchnica
fsvfvsfd to daj zdjecie :D

Gość fsvfvsfd
ups, dopiero teraz przeczytałam pierwszy post i widzę jakiemu świrowi odpowiadam...

Gość fsvfvsfd
próchnica, od ciebie to ja się trzymam z daleka ;D

Gość próchnica
tak sie sklada ze jestes zapewne daleko :D

Gość próchnica
kubek, szczotka i zimna woda tak sie zaczyna wielka przygoda :D ide umyc moje, bo mi sie jeszcze prochnica zrobi :P

Gość WWS
a ja przejrzałem wszystkie wypowiedzi próchnicy i nie widzę w nich nic złego, ne wiem czemu się jej czepiacie

Gość próchnica
mialo byc ciepla woda :P

Gość próchnica
WWS, jestes naprawde slokdki ;) tez nie wiem, o co im chodzi :(

Gość fsvfvsfd
a kto się czepia? bo jak co to ja tylko żartuję na temat nicku

Gość fsvfvsfd
no ja też mam kremowe zęby mama mi mówiła że dziadek miał takie, a faktycznie zachował mocne zęby do późnego wieku