Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zygzakowata

PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW!!!

Polecane posty

Dlaczego kazdy facet jakiego spotykam na swojej drodze proponuje mi znajomość bez zobowiązań, czyli sam seks? Mnie interesuje normalny związek, a ich raczej nie:(

Gość siekiera motyka piłka nóż
Bo trafiasz na patafianów:classic_cool:

Gość laaaaaaaaaaa
witaj w klubie:)mam tak samo i wkurza mnie to na maksa!!!!odp jest prosta...pewnie jestes atrakcyjną i otwartą kobietką:)a dla facetów to jest jakis sygnał..wystarczy pewnie,że sie uśmiechniesz a oni już myślą ze masz ochote na sex!!!!

Gość kasikkkk
Zgadza sie ,bo podswiadomie takich szukasz.Nie patrz tylko na wyżelowanych cwaniaków i gogusiów tylko na normalnych ,fajnych facetów a uwierz,nie każdy mysli o sexie

Gość to u mnie jest na odwrót
ostatnio ciagle spotykam facetów jakis cholernie prorodzinnych, co by chcieli zone, dzieci, dom z ogródkiem i takie tam.... w sumie to byłoby fajne, z tym,że ja bym nie chciała tego samego..a przynajmniej narazie..

kasikkkk, najgorsze jest to, że rzadko zwracam uwage na żelmenów itp., natomiast z pozoru normalni faceci mi proponuja takie uklady. Jakas bardzo atrakcyjna tez nie jestem- figurkę mam jak Liszowska, no moze troche wiekszy biust. No ale nie prowokuję...