Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie Pytan

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Pytanie Pytan

Hej dziewczyny, zalozylam na fotka.pl konto dla mojego chlopaka, poniewaz on chcial zobaczyc jak widza go inne dziewczyny(nie jest zbyt pewny siebie, ale jest przystojny) mialo to trwac jeden dzien,a le wiadomo w 1 dzien sie tego nie sprawdzi no i tak ta fotka sobie jest juz 3 dzien. On nie ma teraz neta to wszystko u mnie sie sprawdza. Dzisiaj wchodzimy na profil a tam 12 razy profil ogladany przez jakas dziewczyne, ja zazartowalam i mowi" chyba sie zakochala", ok dalam "10" dla niej bo glosowala tez(nie jestem zazdrosna o takie rzeczy)pozniej komentarz taki z buziakami i wogole, mowi ze to chyba taka jego internetowa kolezanka o ktorej wiedzialam oczywiscie no i mowie to chyba podales jej swoje konto bo jakby tako cie znalazła nagle a on mowi, ze nie. Troche mi krew do glowy uderzyla po tym komencie dziwnie sie poczulam bo ja zna i takie komentarze i mowie to odpisz jej skoro takie czulostki sa miedzy Wami a Ty nie wiesz co odpisac opowiedzialam to juz donosniej oczywiscie sie wkurzyl. Nie zdenerwowalam sie tym, ze jej dal fote ale tym ze ukrykl przede mna to ze jej fotke pokazal. Nie wiem po co to ukrywal. Chcial chyba udawac ze niby on nie dawal. Oczywiscie cisza nie gadalismy juz o tym bo on focha zazrucil. Wiem ze mnie kocha mocno, ale to cos mnie zdolowalo lekko bo ukryl to przede mna, ale po co. Potem wystawil jej komentarz bez zadnych caluskow alejednak. Nie wiem po co to jemu ?? Wiecie o co w tym chodzi ?? Mialyscie podobna sytuacje?? Sorry ze tak duzo napisalam pozdrawiam

Gość Pytanie Pytan
plisss napiszcie cos. Nie wiem dlaczego bal mi sie powiedziec ze dal tej kolezaneczce adres fotki, i ten komentarz ze az mi goraco sie zrobilo a wtedy jeszcze nie wiedzialam ze to znajoma

Gość reyes
jesteś głupią małolatą!!! wierdalaj z tego forum!!! szmaciaro

Gość Łasuch
Zajebię cię szmato