Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kallllllkoa

Pomocy Dziewczynki!!! Jestem załamana

Polecane posty

Gość Kallllllkoa

Dziewczyny nie wiem co się dzieje. Skończyłam opakowania tabletek anty- Micogron 21. Teraz miałam przerwę 7 dniową a w trakcie jej nie wystąpił u mnie okres co może być przyczyną? brałam regularnie tabletki. Zawsze Pierwszego dnia tej przerwy 7 dniowej występował u mnie okres. A teraz minęło 7 dni i nic Miałyście tak? co to może oznaczać? jestem w ciąży? ;(

raczej nie wiemy co może być przyczyną bo nie siedzimy w twoim organizmie skonsultuj z lekarzem co?

prawdopodobnie może to być ciąża, dla pewności kup test ciążowy, jak się okaże, że jednak nie jesteś w ciąży wtedy zgłoś się dolekarza, aby ropzpoznać przyczynę, braku krwawienia. pozdawiam

Gość a co ci pomoże to
że ktoś tak miał?

Jeżeli pierwszy raz tak miałaś, to niekoniecznie musi być to ciąża - nawet w ulotkach do tabletek o tym piszą. Co więcej, zalecają nawet przyjęcie kolejnego opakowania i dopiero wtedy należy skonsultować się z lekarzel. Myślę jednak, że powinnaś się już zgłosić do lekarza, aby ustalił przyczynę. Trzymaj się ciepło.

kochana, nie panikuj.Czsami tak moze byc... Stresy, nerwy itd...Ja ostatnio czekalam na swoj okres 4 dni, moj facet kupil mi test i po jakiejs godzinie od zrobienia testu dostalam okresu. Po prostu za czesto o tym myslisz wyluzuj troche...pzdr

Gość mmayldaa
ja też tak miałam po ponad roku stosowania... więc nie jesteś odosobniona, ale też się bałam i robilam test... nawet jak wyszedł negatywny to i tak nie czułąm się w 100% komfortowo.. poszlam więc do lekarza.... zbadał mnie, zrobił usg i było ok... zrobisz jak zechcesz.. jeśli nawet jesteś w ciązy a weźmiesz kolejne opakowanie to nie poronisz od tego, a negatywnego wpływ na płód (wg mojego lekarza) to raczej nie ma... bo już doszło do zapłodnienia..