Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanilla25

jak to zrobić?

Polecane posty

Witajcie, licze że ktoś ma bardziej światły umysł od mojego podpowiec jak to zrobić? Chcemy zrobić taką dekorację: [URL=http://img482.imageshack.us/my.php?image=p10006481as1.jpg][IMG]http://img482.imageshack.us/img482/79/p10006481as1.th.jpg[/IMG][/URL] mamy tiule, lampeczki i obraz ale niestety nie wiem jak ten obraz tam przymocować żeby nie spadł?? I pytanko drugie jak zrobić kokardy z taśmy nie takiej kwiaciarskiej tylko materiałowej?

Do tyłu obrazu przykleić jakiś zaczep a potem sznurkiem wokół zasłony i przez zaczep w obrazie..narazie innego pomysłu nie mam

ja tez tylko tyle wymyśliłam że trzeba coś do obrazu przymocować ale czy on bedzie w jednym miejscu sie trzymal? Nie zsunie się w dół?

a co to za obraz? i do czego Ci potrzebna ta dekoracja..bo może jest jakaś inna opcja

już wiem !!!!!! do rogów obrazu przywiązać mocną żyłkę i przyczepić do sufitu np. do karnisza, a dodatkowo sznurkiem do zasłony...

Obraz Matki Boskiej Karmiącej, mój będzie troszkę mniejszy dzięki czemu i lżejszy. To \"stroik\" za nami czyli Parą Młod, na moje wesele, bardzo mi się to podoba ale zaczynam watpic czy sie uda...

z tą żyłką to jest pomysł:-D!!! Ale ty myślisz! 🌻 Musielibysmy tylko jakos jeszcze ją \"ukryć\" by nie była widoczna...

Żyłka jest przeźroczysta więc z daleko zupełnie nie widoczna a z bliska to nikt nie będzie patrzył..no chyba że ją wstążką udekorujesz...ale to wtedy gdy zobaczysz....jak to wszystko będzie wyglądało...z tym obrazem to fajny pomysł...tylko czy żyłka wytrzyma....może zrób w domu próbę ile powisi ten obraz na żyłce...z resztą w sklepie wędkarski powiedź że chcesz taką wytrzymała!!! powodzenia;)

Tak, masz rację, kupię mocną żyłkę zrobię całość i dopiero będe myślała czy widać czy nie. Dziękuję ci postokroć 🌻 👄

Gość morank
jak wiązać proste kokardy http://www.jcarolinecreative.com/Merchant2/merchant.mvc?Store_Code=JC&Screen=SATINBOW a jeśli chodzi o ten obrazek to może z tyłu na ramce na samym środku przyszły mąż niech zrobi listwę z takimi 2 chwytakami( coś podobnego jak na kartach pacjenta w szpitalu; te które wieszają na łóżkach) zaś w ten kawałek materiału co ściąga materiał wsunąć małą listewkę drewnianą by było sztywno. Aby nie zsuwało się w dół możesz użyć zszywacza i pizszywać z tą zasłonką