Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samo zycie nasze

Czy sa tu kobiety ktore blagaly faceta by do nich wrocil?

Polecane posty

Gość gość
Codziennie.

Gość gość
w sprawach miłości nie wolno błagać to nie w porządku,serce musi mieć wolny wybór i swobodny ,jak ktoś np. wybiera żle dla siebie to i tak musi nauczyć się na własnej d***e

Gość gość
a jeśli ktoś zostanie bo był wybłagany a ma miękkie serce to zawsze będzie na nie" w środku i nic z tego nie będzie prawdziwego,to musi być wolny wybór

Gość gość
Ja może nie błagałam ale dawałam znać, że mi zależy, proponowałam żebyśmy to naprawili, narzucałam się :( Wracał-na chwilę, znikał pod byle pretekstem W końcu zrozumiałam, że już nie wróci.

Gość gość
burdel mama i po co wyciągasz stare tematy? miałaś się zabić. na co czekasz? pomóc ci dajko?

Gość gość
Wznawiam temat, bo chce o tym pogadac, a nie ma sensu zakladac nowego. Otoz ja plakalam przy rozstaniu, on ze mna zerwal (a mloda juz nie jestem), plakalam jak dziecko, pytalam czy moglibysmy to jeszcze jakos naprawic. On tez plakal. To bylo 2 miesiace temu. Widujemy sie w pracy : czesc-czesc. I tyle. Strasznie mi tego zal, ale wiem, ze gdybym nie pokazala emocji to tez byloby mi zle. Po prostu go kocham ,nie umialam inaczej.

Gość gość
jak kocha to nie zapomni

Gość to ja gość 20 44
Boże, poplakalam sie nwet teraz... Jakby kochał tak jak mowil, to by mnie nie zostawil :( Ja go na pewno nie apomne, a on znajac mezczyzn to znajdzie sobie jakas studentke albo inna w swoim wieku i bdzie szczesliwy. Boze jestem taka nieszzesliwa. I moje lzy nic dla niego nie znaczyly. Myslalam naiwnie ze milosc zwycieza wszystko.

Gość gość
Ja nigdy nie blagałam mogłam okazać ze mi zależy ale nie prosić... To poniżające jak dla mnie tez mocno kochałam ale trzeba szanować sie przede wszystkim...

Gość to ja gość 20 44
Ale swiadomos tego,ze juz go nigdy nie zobacze, ze sie nie dpotkamy i nie porozmawiamy tak na mnie podzialala, ze nie moglam przestac plakac. Ja wiem, ze uczucia sa zmienne, ale on tyle razy mi mowil ze mnie kocha, a teraz.... Juz nie zaufam zadnemu mezczyznie. Mam 30 lat, to duzo, zanim sie z tego otrzasne, o ile, to minie sporo czasu. Nikt nie umarl itd wiec to zadna tragedia, ale serce mi peka na mysl, ze juz nigdy sie do niego nie przytule i nie porozmawiamy.

Gość gość
ja nie blagalam

Gość gość
Kamila i co nie ruszyło go to? Jak nie to zwykłym łajza był za ktorym nie warto płakać... A co gorsza syna. Zostaw później ciebie będzie błagał lub syna.

Gość gość
nie chce kogos kto mnie nie chce.

Gość to ja gość 20 44
Jaka Kamila? Ja nie jstem Kamila, ale odpowiadajac, nie nie ruszylo go, a 3 dni przed zerwaniem mowil mi ze mnie kocha i ze jestesmy dla siebie stworzeni. To strasznie boli. Ale ja juz tez nie latam za nim, odpowiem tylko czesc... no bo ile mozna ;/ on na pewno juz jakas nowa ma.

Przytulisz się do innego, lepszego faceta :) Wiem że jak ktoś jeszcze się nie otrząsnoł po rozstaniu to cieżko sobie nawet wyobrazić że można być z innym lepszym. Miałem mało inteligentną, przeciętną dziewczyne z problemami emocjonalnymi i też przez pierwsze miesiące niewierzyłem że znajde lepszą. Jak ochłonołem to sie dziwiłem że ja z takim pasztetem głupim chciałem się wiązać. Tak to bywa, zaślepienie

Gość gość
gdybym go bardzo kochala i zyc bez niego nie mogla .to moze bym blagala.

Gość to ja gość 20 44
To ja hcyba jestem z rzadkiego gatunku ludzi, ze jak kocham to bardzo bardzo dlugo. Mezczyzni maja praktyczne podejscie - cos nie gra to odchodza i zaraz maja lepsza albo cala kolejke.

Gość gość
kiedys bardzo podobal mi sie jeden facet i dlugo nie moglam o nim zapomniec.

Gość gość
jak kocha to nie odejdzie.

Gość gość
bardzo zaluje. ze nie mozemy byc ze soba.

Gość gość
powinniście własnie olać go, odejść z podniesioną głową tak jakbyście miały go zawsze w d..., to by ich zszokowało bo spodziewali się lamentow, płaczy, a tutaj olewka. Ale by mial minę hehehe

Gość gość
ja nadal nie moge o nim zapomniec.

Gość gość
jak facet odchodzi to nie jest dla nas odpowiedni.

Gość gość
Czy jesli kocha, to nie znaczy ze powinien chciec walczyc? Probowac cos naprawic? Tym bardziej ze kobieta tez chce naprawic? Jak mozna zyc ze soba potem wiedzac ze sie odtracilo milosc. Nawet jesli sie ma kogos innego potem, ale nie jest to takie uczucie,.

Gość gość
up

Gość gość
Jak odszedł, to koniec.

Gość gość
:( czyli do zadnej nie wrocil?

Gość gość
jak kocha to powinien zostac.

Gość gość
odchodzi bo nie kocha.