Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

GRZECZNA PROŚBA W IMIENIU KOLEŻANKI

Polecane posty

Gość i do góry poprosimy
;)

Gość w gore w goreee

OH YEAH! http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.ph p?id=winners WYGRAŁAM! WYGRAŁAM! WYGRAŁAM! Dziękuję Wam bardzo za wsparcie, za głosowanie, za pomoc i za wiarę we mnie :) Jeszcze nigdy nie wygrałam czegoś takiego :) Teraz tylko czekam na konktakt od organizatorów JUPI! DZIĘKUJĘ!

Beth gratuluje i czekam na relacje w pobytu ewentualnie jakies fotki:D

no to ja również dziekuje wszystkim głosującym i sorki za namolność :D :D :D :D act4trees ---> możesz przejąc topik jesli chcesz :D :D

Gość act4trees
a co mi tam ;) dzięki bardzo i gratuluję wygranej :) ale mam nadzieję, że na tym topiku zobaczymy jeszcze relację z wygranej ;) a ja jeszcze z 3 dni pomolestuję ludzi :) a więc moi drodzy gdyby ktoś chciał pomóc mi zasadzić las to tu jest link: http://cedia.act4trees.com/ wystarczy tylko wejść na niego, a jak chcecie zobaczyć mój las to kliknijcie na "foret"

🖐️ beth no to gratulacje:D proszę w mojej intencji jakiś zabieg przyjąć:classic_cool: act4trees- podnoś tu swojego linka, bo u ciebie też klikam:)

Gość act4trees
niestety tylko raz dziennie :( dlatego mam taki słaby wynik, a wszystkich znajomych męczę i mają mnie dosyć :(

Gość act4trees
:)