Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

GRZECZNA PROŚBA W IMIENIU KOLEŻANKI

Polecane posty

podnoszę ;) Figaaaa 😘 , że podnosiłaś jak mnie nie było :D patty diphusa ---> no problem ;) i jak zszokowała ? :D

Gość act4trees
zagłosowałam :) a mogę poprosić o kliknięcie także, u mnie tylko drzewa urosną, ale poproszę o klika ;') http://cedia.act4trees.com/

act4trees ---> dzieki 😘 jak powiesz jak to zaglosuje bo wlazlam i zgłupiałam :D :D :D

Betusia wiesz jak u koleżanki oddac głos na drzewo ?? :D bo ja chcialabym a nie umiem :O

Gość act4trees
wystarczy tylko wejść i już jest głosik :), a jak naciśniesz na "foret", to zobaczysz mój lasek (liczy się 2 wejście dziennie) tak więc dziękuję bardzo :)

Gość act4trees
liczy się 1 wejście dziennie - palec mi się "omsknął" ;)

aha czyli jak weszłam to głos oddałam tak ?? ;) i potem własnie lasek zobaczyłam i zgłupiałam bo nie wiedziałam gdzie klikac :D

patty diphusa ---> cieszę sie niezmiernie ;) ;) a głosowałas dzisiaj ? :P mam jeszcze 1 hasło , może podejdzie choć wątpie bo to raczej dla faceta pasuje :D SŚIJ MALEŃKA SŚIJ ! TO NIE MA STAĆ - TO MA SIĘ BŁYSZCZEĆ !! :classic_cool: takżeeeeeeeeeeee tegooooooooo :classic_cool: ;)

p.s tak mi mój facet często gada goooopol o tym ssaniu a mnie wtedy śmiech na łopatki powala i wstać nie mogę :D :D :D

Bajbajka dzieki 😘 Patty eee no to jak męża chcesz nakręcić na gg to wal śmiało :D :D :D :D :D choć mnie takie teskty śmieszą strasznie a moj oszołom czesto takie wymyśla :P :P :P

Gość citra
kliknęłam

Teoria - może im coś w zamian zaoferujemy i będą głosować? :) Ale nie - na serio. Ja generalnie nie lubię tak namawiać wszem i wobec, więc bardzo proszę o głosy TYLKO WTEDY gdy zdjęcie Wam się naprawdę podoba. Chciałabym wygrać uczciwie. Konkurs trwa do poniedziałku i jeszcze będziemy Wam przypominać :) Teorka - dzięki 👄

Aha - i to nie chodzi o to, żeby tylko kliknąć, ale też wpisać kod po prawej stronie obrazka i dopiero \'głosuję\' :) Tak dla wyjaśnienia :)

Citra dzięki 😘 Betusia 😘 jak mogę to pomagam ;) tylko kurczaki jutro mnie chyba cały dzień nie będzie w domku łeeeeeee :O :O ale poproszę Figusie albo kogoś, zeby podnosiły ;)

Gość act4trees
ja zapewniam, że mnie zdjęcie bardzo się podobało, zwłaszcza, że uwielbiam fotografie "natury w przybliżeniu" :)