Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaniliowaaaaaaaa

co myślicie o chłopakach którzy robią straszne błedy ortograficzne

Polecane posty

Gość vaniliowaaaaaaaa

MYśLę żE NIE UWAżALI NA LEKCJACH ALBO WAGAROWALI I TERAZ SA TEGO SKUTKI... DLA MNIE TO PORAZKA.... ZAWSZE POPRAWIAM TAKIE OSOBY I PRZEZ TO JESTEM POSTRZEGANA JAKO WREDNA OSOBA

Gość vhg
ale dziewczyny kochaja debili

Gość ZA TO CI
CO PISZA WIELKIMI LITERAMI MAJA NIEPOKOLEI WE LBIE

Chłopakach? Hmmm... zależy ile mają lat :P Do 15 lat może im to ujść płazem ;) :D najwyżej zachęcę taką osobę do odwiedzenia swojej podstawówki/gimnazjum. Im są starsi, to tym bardziej mnie to razi. Na szczęście koło 19 nie ma już CHŁOPAKÓW, ani nawet CHŁOPCÓW. Tylko mężczyźni ;]

Gość nic nie warta -ja
skreslam ich od razu

W necie pełno takich.:( Na pewno wszyscy dysleksji nie mają.:P Większość to po prostu nieuctwo. Nigdy nie robiłam dużych błędów ortograficznych w stylu: \"Żeka\", \"pŻynajmniej\", ale pisałam \"w ogóle\" razem czy \"co najmniej\" również razem. W końcu wzięłam się za siebie, zaczęłam bardzo dużo czytać i nawet ja nauczyłam się pisać w miarę poprawnie. Nie skreślam kogoś tylko dlatego, że robi rażące błędy ortograficzne, ale też taka osoba nie robi na mnie piorunującego wrażenia. Nikogo nie poprawiam.

Gość wcale nie jestem młoda a też
skreślam od razu takich palantów, co to za nieuk, który nawet własnego języka ojczystego opanować nie umie :o brzydzę się takimi ofermami

Widzę, że nie jest zbyt mądry. Błąd można zrobić od czasu do czasu, ale nie non-stop i w banalnych wyrazach, w tak banalnych, że aż dech zapiera iż można zrobić tam błąd np. bendę koło fontany. Fontana? Dla mnie to nie żadne \"dys\", dla mnie to zwykły matoł.

Gość kiedys dostalam smsa
tresc brzmiała: "cześć rzanetka co tam u ciebie?' nie odpisałam a po jakimś czasie drugi sms ..od tej samej osoby treść: chcialem ci powiedziec ze jestes slotka ja miud, swietna., szok i tragedia.......zmienilam numer.

Gość xenna
nieuki straszne, nie moglabym z kims takim utrzymywac kontaktow.

Gość xenna
Poza tym jezeli ktos ma problem z pewnymi wyrazami, to mozna zapisac sobie je na kartce i miec przy komputerze lub ukladac codziennie z nimi zdania. Jezeli ktos nie chce, bledow robic nie bedzie.

Znalam takiego pana ;) czytanie sms od niego to bylo niezwykle przezycie - na ogol musialam je odczytywac glosno zeby zrozumiec o co chodzi :D Miut, pszyjaciulka, kolerzanka itp. kwiatki. Bledy byly praktycznie we wszystkich wyrazach :O

albo - "koham ciem" :o :o :o

Gość strasznie mnie to
odrzuca

takie rzeczy to się czyta raz - po cichu, drugi - głośno, trzeci, czwarty, ewentualnie za piątym razem czyta się ze zrozumieniem :D

Gość Ola_oleczka
Wedlug mnie to niezalezne od plci, dla przydladu dostalam dzis smsa od kolezanki z wyrazami typu: sobo ( dlugo zastanawialam sie o co jej chodzi- chodziło o sobą). dzienki, wruci :O. Nie wierze w cos takiego jak dysleksja, rozumiem ze mozna miec problemy z pewnymi wyrazami ale nie ze wszystkimi :O.

Lekarz robiący błędy? Nie chciałabym trafić do niego :O Ciekawe czy nauczy się pisać poprawnie, gdy wypisze zwolnienie z bykiem, pomyli się w nazwie leku. Gdybym ja zauważyła, że lekarz sadzi byki - więcej bym do niego nie poszła. Bo skoro nie jest w stanie opanować kilku prostych reguł, to jakim cudem ma dobrze leczyć?

Gość Ola_oleczka
I apsolutnie nie ma to zwiazku z inteligencja, osoba robiaca bledy moze byc bardziej błyskotliwa od tej ktora ich nie robi. Nie wiem czym tłumaczyc robienie błedow :P.