Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doceniasz

Doceniasz to, że jesteś zdrowa?

Polecane posty

Gość doceniasz

Bo ja tak. Tyle paskudnych chorób dookoła. Cieszmy się, że narazie z nami wszystko ok.

Gość ja jestem bardzo chora
:( dobrze ze ty doceniasz to co w zyciu najwazniejsze

docenia sie dopiero jak sie przejdzie chorobe jakas.... wczesniej nie docenia sie az tak bardzo...

Gość ugfgikuok
wspanialy watek! :) ja co prawda nie jestem do konca zdrowa, ale czym sa moje problemy zdrowotne w porownaniu z problemami co-poniektorych ludzi.... doceniam to, ze trzymam sie tak, jak sie trzymam :) i robie wszystko, by utrzymac kondycje, by dobrze sie czuc na co dzien :)

Tak, doceniam. To i całe mnóstwo innych cudownych rzeczy które mi się przytrafiły i przytrafiają codziennie.

doceniam mam w najbliższej rodzinie osobę po mastektomii sama jestem po 3 operacjach doceniam to, że żyję i że jestem (odpukać w niemalowane...) zdrowa

Gość dfdhj
Miłość to żaden skarb. Ja 10 lat żyję bez miłości i życie jest łatwiejsze. zdrowie jest absolutnie najważniejsze.

Gość doceniasz
właśnie, jak się pojawia podejrzenie grożnej choroby, to człowiek otwiera oczy ze zdumienia, jak mógł dotychczas sądzić, że ma problemy. Nagle wszystko widać z innej perspektywy.

Doceniam. To okropne, że jest wielu ludzi, którym choroby nie pozwalają normalnie funkcjonować i przynoszą cierpienie:( Najgorsza jest chyba w takich przypadkach bezradność lekarzy, ponieważ niejednokrotnie powoduje ona utratę nadziei na wyzdrowienie...