Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiona

Też macie wrażnie że kiedyś więcej facetów chciało jednorazowego seksu a obecnie

Polecane posty

Gość aiona

stałego związku? Czemu tak może być?

Gość Ja sie w ogólę dziwię
skąd takie wrażenie przecież jest dokładnie odwrotnie zeza masz?

Gość aiona
moze przebywamy w roznych srodowiskach ale chcialybyscie zeby bylo raczej tak jak ja mowie czy jak wy mowicie?

Gość igusia 27
Coś w tym jest ...(ja też tak mam). Tylko, że to przeważnie wiąże się z tym, że facet chce związku, jak dziewczynie jest dość obojętny związek .... :)

wszystko zależy od tego w jakim wieku i jacy faceci... po prostu reguły brak, ale statystycznie z wiekiem więcej facetów szuka czegoś poważnego

Gość mamStazWNieszczesliwejMilosci
widze zupelnie cos innego, ale nie dziwi mnie to jak lachociagi wywalaja cyce na wierzch i ogolnie sa latwo przystepne

Gość mamStazWNieszczesliwejMilosci
na pewno

a ja jednak wolę stwierdzenie: lubiące seks dziewczyny i równie mocno lubiący seks faceci :)

kochana jest własnie odwrotnie , facaci szukają teraz jednorazowego seksu niż poważnego związku , niestety;(

Gość inna całkiem inna ...
Ja na podstawie własnych obserwacji wnioskuje, że chodzi o gonienie króliczka ... zatem chcą i to bardzo, jeśli wyczuwają choćby najmniejsze wahanie ... ;) Ja nigdy nie byłam jakoś pewna, na 100% i myślę, że to dlatego .. ;)

Nieee ... to jakoś z kasą się nie wiąże ... bogatemu może zależeć, nawet mocniej niz biednemu ...

Gość MamStazWNieszczesliwejMilosci
hehe, czasem mysle ze mieszacie fikcje z filmow z zyciem aczkolwiek niewykluczone, ze tak tez jest... ja spotykam raczej sytuacje, ze baby sa niewyzyte - w klubach (mniej lub bardziej udanie) kreca tylkami nic dziwnego ze czasem sruba gosciom stanie ale o co tu chodzi? tylko o fizyczny pociag, znowu...

Gość seasor
obecni faceci to zakompleksieni frustraci, a tacy stalego zwiazku nie chca, tylko wlasnie jednorazowego seksu.

czyli ja naprawdę jestem inna ... Bo akurat bogatego nie mogę spławić już od dawna ... Dodam, że to też był rodzaj playboya raczej ... laski się kręcą wokół nie powiem, ale nie mój typ ... ogólnie ... To się uparł... mówi "my", nawet o dziecku :O .. Wiem, że mnie kocha, bo to nie tylko słowa, to widoczne ...

A ja wolę doktorka ;) w okularkach ....

Gość do wpis do ukochanego
bo to instynkt Kobiety szukają faceta z kasą bo podświadomie wiedzą, że taki zapewni byt jej i jej potomstwu, Faceci szukają '' zdrowych'' kobiet bo te urodzą im zdrowe dzieci i więsze prawdopodobieństwo, że będzie ciągłość genetyczna.

Gość do wpis do ukochanego
ale coraz więcej takich facetów, którym się role pomyliły i zachowują się jak baby

Heh wiesz szczęśliwa kobieta, to większa szansa, że dobra matka... Zatem dla dzieci, czy dla siebie, to wychodzi na jedno ... chyba będę złą matką :O