Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomozcie_

Test ciazowy mowi nie... czy moze klamac????

Polecane posty

Pomocy, od 9 dni spóźnia mi się okres brzuch jakos tak szybko urósl mi ostatnio jestem nerwowa i non stop siusiam. Zrobiłam test o godz 17.00 zaraz po wypiciu kawy... Bylo to 3 dni temu test pokazal ze nie jestem w ciaży a ja dalej nie mam okresu, nie mam jak nawet isc do lekarza bo jestem na wczasach... Czy test moze kłamac???? POMOCY bo ja juz nie wiem :(( ( dodam ze z nazyczonym wpadlismy ostatnio)

Gonia czyli od czego to zalezy jaki mam test kupic bo ja juz nie wiem :((. Kiedy go najlepiej zrobic?? Pomozcie mi bo ja w sumie mlodziudka jeszcze jestem i tak sie troche na tym nie znam ... Mam 20 lat dopiero :((

te testy sa do siebie podobne, wiec wszystko jedno jaki kupisz (tak sadze) Jesli nie jestes pewna poczekaj do jutra i zrob test z porannego \'siusiu\' ze tak powiem:) Test moze sie mylic raczej tylko w 1 strone - jak pokaze 2 kreski, to raczej nie pomylka;) Ale co do braku ciazy, jak zrobisz go rano a minal np tydzien to wynik jest wiarygodny. Pozdrawiam

Czyli jak rano zrobie a wyjdzie jedna kreska tzn ze jest cos z moim oragnizem nie tak... Nigdy mi sie miesiaczka nie spozniala zawsze mialam rowno cykl 28 dni a dzisiaj jest juz 37 ..... Nie wiem co zrobie jak jutro znowu wyjdzie ze nie a dalej miesiaczki nie dostane a od tego myslenia to ja chyba swira wkoncu dostane...

Jesli okres Ci sie spoznia juz 9 dni to powinno Ci od razu wyjsc. Mi sie spoznial 6 i od zajscia w ciaze najprawdopodobniej minelo ok 10 dni a 2 testy pokazaly mi 2 grube ciemne kreski, nie pozostawiajac zludzen. Ale sie zdziwilam, mowie Ci;) Powtorz test jutro rano, a jak dalej nie bedziesz miala okresu to idz do lekarza. Okres moze sie zatrzymac czasem np jesli schudlas albo zmienilas klimat wyjezdzajac na wakacje. Gin da ci tabletki na wywolanie okresu i tyle powodzenia

Słuchaj, jesteś na wakacjach, więc może to zmaina klimatu ma wpływ na spóźnienie miesiączki...zrób test rano z pierwszego rannego moczu, tak jak piszą dziewczyny, i obojętnie jaki wyjdzie wynik to idź do lekarza po powrocie. Ustali przyczynę spóźnienia. Dodam, że jestem tak samo młodziutka jak Ty:) też mam 20 lat, męża i dzidziusia w brzuszku:)pozdrawiam Cię, napisz jaki był wynik testu. a jak będziepozytywny, to się czasem nie załamuj, bo to co dzieje się z kobietą , gdy jest w ciąży, to niesamowita sprawa. Sama też byłam zaskoczona gdy dowiedziałam się o ciąży, ale teraz jestem najszczęśliwszą osobą na świecie:)

Gość co za bzdurryyyy
nastoletmia mama - no jasne , nie problem...

Gość co za bzdurryyyy
slub za zgoda rodziców, bo panna w ciąży:)

mi odrazu na teście wyskoczyły 2 grube krechy:P był szok ale teraz tylko szczęcie:) bez różnicy jak test. wszystkie maja taką sama wiargodność tylko sa różne firmy:) ja kupiałm najtańczy i mnie nie okłamał i koleżanka ma racje że najlepiej z porannego siusiu:P

no i co z tego że za zgodą rodziców?????? jakie to ma znaczenie????? rodzece nas nie utrzymują tylko mąż na nas zarabia więc ww czym problem???

Gość co za bzdurryyyy
w tym ze piszesz ze to nie problem, przypomnij sobie jak wtedy ryczlas. A co ze studiami/ Praca? wiem, ze dzidzia jest kochana i nie zamienilabys tego stanu na inny ale nie pisz ze to tak łatwo wszystko wyglada, bo to nie prawda!!!!

nie wiem o co ci chodzi ale to nie był dla mnie problem. nie płakałm nigdy bo wiedziałam że mąż mnie kocha i nie zostawi. klase normalnie skończyłam. a studia jak tyko będę chciała to zacznę . dzicko bym miała z kim zostawiać:) wszyscy ją kochaja:):):)

Ok ide zaraz do apteki po test jutro zrobie rano i napisze.. moze faktycznie no zmina klimatu bo z jednego konca na drugi koniec Polski wyjechalam.... Tylko bym sie tym tak nie przejmowala gdyby nie bylo wpadki.... Ok zaraz ide do tej apteki musze az 10 km zasuwac bo tu taka troszke wioska jest hihi... Napisz jak zrobie....

Gość na pomaranczowo a co
( dodam ze z nazyczonym wpadlismy ostatnio) wytlumacz mi ten cytat!!?

A co taki trudny ten cytat dla Ciebie?? Nie potrafisz sam/a sobie wytłumaczyć...?? Ten cytat jest dla inteligentnych ludzi...

hej:) ja jak robilam test to wyszlo mi odrazu-tzn \"lecialo\" i pokazaly sie kreseczki:) bedzie dobrze:D po pierwsze nie panikuj,bo to tez ma wplyw na spozniajacy sie okres... pomysl czy nie stresowalas sie ostatnio,a moze jakas choroba i tabletki? a moze to tazmiana klimatu ;)

widocznie ja do tych mniej inteligentnych naleze ale naprawde nie zrozumialam a jak juz to tak ze wiedzialas ze jestes w ciazy i wzielas postinor bo jasno napisalas -wpadlismy-czyli to jest stwierdzenie-jak dla mnie przynajmniej

Robiłam test (bobotest) gdy okres spóznił mi się tydzien (zawsze równo jak w zegarku co 28 dni) Test zrobiłam o 17 - odrazy dwie grube kreseczki :) Powtórz jutro rano ;) A tym co radzą postinor chyba coś na łeb padło !!!

acha zle zrozumialas ja nie radze postinoru!!!! bron boze tak zrozumialam cytat o ktorym mowa wyzej bo autorka napisala ze wpadla z nazyczonym

wiec ja to zrozumialam tak ze juz miala taka syt ale wiem wiem zle zrozumialam bo ja nieinteligentna

bo jakby napisala ze podejrzewa ze wpadla a ona stwierdzila ze wpadla

Sorki za ten teks.. Mowie wlasnie ze ostatnio jestem nerwowa...Juz wyjasniam o co chodzi.. Kochalam sie ostatnio z moim nazyczonym i wytrsyk wpadl do srodka, u nas to sie mowi \"wpadka\". Nie zabezpieczamy sie gumka.. Kupilam juz test jutro zrobie.. Zobaczymy

Zrobiłam test wyszla kreska ujemna a teraz dostałam okres :(((((( Jest mi smutno... Zamykam Topik otworze go kiedys ponownie jak zajde...Moze kiedys taki dzien nastanie... Teraz nie mam juz o czym tu pisac... A takie plany mialam... Szkoda słow moze kiedys doczekam sie od nazyczonego szczesliwego strzała....Zazdrosze Ci Gonia....

Gość koti-17
hej mam problem, robilam to przez ubranie z chlopakiem tzn. przez spodnie, on sie spuscil dwa razy, strasznie sie przestraszylam , czekalam na okres a tu nic wiec zrobilam test wyszedl negatywny, piersi mnie bola brzuch czasami tez juz dwa dni minely a okresu nie ma....co mam zrobic czy mogłam zajsc w ciaze ...bardzo prosze o odpowiedz..pozdrawiam.

eh...koti, widać nie wiesz zbyt wiele o seksie, a się pchasz do tego... Weź pierwszą lepszą ksiażkę o ciąży i seksie.

Gość gosciowa
ty pomaranczowa masz chyba duzo osobistych frustracji ze wyzywasz sie na dziewczynie az czytac sie nie moze a co cie to obchodzi kochana hm? odejdz od neta i faceta poszukaj bo ciezkawo,caluje i powodzenia zycze:)