Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenifer bez lopez

nie chce tylko seksu

Polecane posty

Gość jenifer bez lopez

chce milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kASIKKKKKKK
TO SZUKAJ TAKIEGO CO DA CI MIŁOŚĆ PROSTE

Gość jenifer bez lopez
latwo powiedziec:P

Gość jenifer bez lopez
nie tylko tu. dlaczego ja mam takiego pecha?

Gość A co sie bede
A ja samochód i wille z basenem :D I będę to miała! :classic_cool:

Gość kASIKKKKKKK
Bo masz za duze wymagania.Pewnie szukasz gogusiów wylizanych i wyzelowanycha to najwięksi jebacy i cwaniacy.Szukaj normalnego, bez skóry, fury i komóry gwarantuje ze nie bedzie chciał sexu.

Gość A co sie bede
"Szukaj normalnego, bez skóry, fury i komóry gwarantuje ze nie bedzie chciał sexu." Ale to też niedobrze :D

Gość kASIKKKKKKK
Dlaczego niby niedobrze?Przeciez tacy to najwieksi cwaniacy,chcą tylko jednego, mysla ze dziewczyna zobaczy i nogi od razu rozkłada.Ja ze swoim chłopakiem nie mielismy ani grosza jak zaczynalismy i nic nie mielismy ,dopiero z czasem wszystkiego sie razem powoli dorabiamy i wtedy jest uczucie i kwitnie miłośc a nie tylko fizycznosc

Gość zbyniu
A co sie bede Ojej, no co Ty, wstrzemieźliwość to fajna sprawa :classic_cool: :o Chłopak będzie jej pisał wiersze, całował ją, tulił do siebie i zapewniał o swojej miłości:) Ale tylko do momentu..póki mu jaj nie rozerwie :classic_cool:

Gość A co sie bede
Kasik - no niedobrze, bo jakby nie chciał seksu nigdy i w ogóle, nawet pi długim czasie bycia ze sobą, to zaczęłabym się zastanawiać, co ze mną nie tak, aż w końcu doszłabym do wniosku, że albo go nie pociągam, albo a nim coś nie tak. ;) Oczywiście nie mówię, żeby od razu i z kim popadnie, ale seks jest dopełnieniem każdego sensownego związku. zbyniu - Jak widzę, rozumiesz istote problemu :D

Gość national
Dla mnie 50% udanego związku to seks, i sądze że dla większości tu obecnych też :classic_cool: Wracając od dziewczyny mam może walić pałe tylko dlatego że seks po kilku randkach to zło...:o To może najpierw wybudować dom, rozwinąć firmę, posadzić drzewo czy kurcze pieczone przejść 3 maratony na kolanach po to żeby dojrzeć emocjonalnie ...bzdura

Gość A co sie bede
Do national - no to Ci powiem, że ze mną bys seksu po KILKU randkach nie miał. :) Ale ja dziewicą jestem, to inaczej, nie? :classic_cool: :D

Gość no dobrze już nie denerwujcie
się tak z tym seksem, seks nie zając

Gość national
Zapewne nie jesteś :classic_cool: A Tobie powiem że byłem kilka miesięcy z dziewczyną z którą uprawiałem seks na 1 randce, powiem szczerze że jak dotąd najlepiej ją wspominam z wszystkich dziewczyn ;)

Gość A co sie bede
Ale ja się nie denerwuję. :) Jestem zajebiście wyluzowana. :) I w ogóle mnie na seks nie ciśnie, nic a nic, jestem jak z kamienia. :classic_cool:

Gość A co sie bede
National - pomawiasz mnie o matactwo? A dziewczynę wspominasz tak pozytywnie ze względu na technikę, czy szybkość dostawy? :D

Gość taaaaaaaaaaaaaa
wspominasz dobrze ta panne ale juz z nia nie jestes, wiec chyba taka super nie byla

Gość national
Ach to matactwo..jakże popularne słowo podczas "Rywingate" :P Nie chodziło mi o seks tylko :o, chodziło o całokształt :), byłą naprwdę cudowna...była, bo już jej nie ma przy mnie więc czas przeszły jest jak najbardziej wskazany ;) taaaaaaaaaaaaaa Jeśli podzielisz się ze mną sekretem na w stu procentach udany związek to chętnie z niego skorzystam :P

Gość A co sie bede
A jak o całokształ, to zwracam honor 🖐️ Oraz wyrażam swoje ubolewanie, że Wam się nie powiodło w konfrontacji z Czasem.