Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfrf

CHCE ZE SOBA SKNCZYC

Polecane posty

Gość rfrf
a co wy tak z tym jedzeniem:) czy to ma jakies znaczenie? ps z natury tez podejrzliwa jestem:)

Gość lidkakk
rfrf - ale w sensie merytorycznym - studia ciekawe czy nudziarstwo?

Gość agaww
hihi chyba tak lilka . Ale nie wszyscy są tacy, znam wielu fajnych facetów. Może to pech że na takich trafiłysmy. Chociaz po latach jak emocje opadły to w sumie to nie wspominam go xle, dużo mi pomógł bo potrafił być kochany i kochał mnie i przy nim zrozumiałam że jest prawdziwa miłość a ze nie był to dla mnie partner to i sie rozstaliśmy , chciałam mu pomóc ale nie potrafiłam, już teraz nie mam do siebie żalu...

Gość rfrf
takie sobie...jak to studia...mnie zawsze interesowalo wszystko tylko nie nauka:)

Gość jak ja to przezylam to ty tez
na to wychodzi ze ze mna byly kontakty seksualne myslisz, ze to mnie nie boli? myslsiz ze mnie nie boli ze bylam dla niego tylko zabawka? bardzo, az tak bardzo ze nie potrafie na dzien dzisiejszy nawet zagadac z innym facetem

Gość lidkakk
rfrf-przypominam ci ze myslisz o samobojstwie - co masz do stracenia jezeli odpowiesz na moje pytanie o zarcie? jaka ty jestes slodka dziewczyna - i takie chca sie zabic a glupie zolzy trzymaja sie zycia pazurami ;)

Gość rfrf
czemu myslisz ze jestem slodka?? po czym tak wnioskujesz? nie mam ochoty na zadne jedzenie teraz.. mam pelny brzuszek:) chyba cie moja odpowiedz rozaczrowala:)

Gość rfrf
uciekam spac...dobranoc i dzieki za slowa otuchy...zajrze jutro.....:(pa:(

Gość lidkakk
rfrf-nie jestem psychologiem i to nie byl zaden test. ciesze sie ze masz pelny brzuszek. uwazam ze jeste slodka bo widac z tego co piszesz ze jestes naprawde kochana dziewczyna ja to przezylam...- niech ci nie bedzie przykro ze z tym seksem tak wyszlo. nie musisz mowi innym ale pogadaj ze soba. czujesz sie wykorzystana ale to nie znaczy ze to twoja wina. nie udalo ci sie odzyskac uczucia bo facet twoj i rfrf to typ psychopatyczny. nalezy isc po kolanach do fatimy jak taki zostawi- w podziece. bo alternatywa jest ze sie przyczepi na zawsze

Gość lidkakk
papa rfrf-czekam. na pewno sie odezwe tylko nie wiem o ktorej. milutkich snow. odpoczywaj sobie od penisowatego psychopaty caluski

Gość lidkakk
dziewczynki ktorym sie udalo uwolnic od alkoholika i psychopaty -mam nadzieje ze takze wpadniecie was tez lubie ale nie tak jak rfrf-wybaczcie dobranoc