Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfrf

CHCE ZE SOBA SKNCZYC

Polecane posty

Gość rfrf

chce sie zabic bo nie chce zyc dluzej moje zycie to meka co mam polknac zeby bylo skutecznie nie chce zeby mnie uratowali...zebym pozniej byla roslinka... co mam plkanc nie pytajcie o nic tylko powiedzcie ja nie znam sie na lekach moze jesy tu jakis farmaceuta

Gość kASIKKKKKKK
Jakbys chciałą to zrobic to bys dawno zrobiła więc przestn pieprzyc na forum banialuki idz i zrób to bedziesz miała lżej

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
przedawkuj witamine c na pewno cie nie odratuja

Gość oppo
zaraz zadzwonie na policje

Gość nieuleczalnie-chora-na-smutek
nie zakładaj takich topików bo wytropią twoje IP i naślą na ciebie policję

Gość moja drogaa
nie takie topiki na kafeterii bo gliny bedziesz miala w domu

Gość rfrf
chce to zrobic od dawna... moje zycie nie ma sensu....nie pytajcie o nic bo dla was i tak moj problem bedzie blachy a jednak...meczy sie z tym juz dlugo i nie wyobrazam sobie dalszego zycia....chce zeby nie bolalo i zeby bylo skutecznie.. ponawiam pytannie jakie leki....wiem ze polykajac nieodpowiednie moge stac sie roslnka uszkodzic sobie mozg i nie byc w stanie juz nawet sie dobic

Gość nieuleczalnie-chora-na-smutek
nie pieprzcie, że jakby chciała, to by zrobiła co to w ogóle za gadanie? zamiast pomóc, odwieść od tego, jeszcze dobijać nie będziesz mieć wyrzutów sumienia, że sprowokowałaś samobójcę?!

Myślę że tu raczej nikt Ci nie udzieli takiej porady. Z każdej sytuacji jest wyjście, nawet najbardziej beznadziejnej, choć może Ci się wydawać że jest inaczej. Wygadaj się, na pewno wspólnie z forumowiczami wymyślimy jakieś rozwiązanie 🌼

Gość rfrf
a co mnie policja powstrzyma? prosze nie rozmieszjacie mnie....

Gość BeznadziejnaOsobaAborygenka
hej to jedz ze mną na wakacjie praktycznie nic nie kosztujące wejsdz na mój topik to się wiecej dowiesz nie masz nic do stracenia ile masz lat ?

Gość POLICJA_997
zaraz będziemy:classic_cool:

Gość ***marion
jejku, ale wy czasami śmieszni jesteście... nawet na takich topicach rozśmieszacie do łez... policja :D:D:D

Gość kASIKKKKKKK
BUHAHAHAHHA dobre :)

Gość rfrf
ja juz nawet u psychologa bylam!!! i co?!! i nic!!!!! kurwa nikt nie umie mi pomoc!! ktos kogo kocham z kim byla z kim spedzalam kazdy dzien kazda chwile jakos zyje bezemnie!!! radzi sobie!!!!! wiecie co mnie do tej pory prtzy zyciu trzymalo nadzieja?!!!!!!!! i nic wiecej !!!!!! ktora sam mi dawal!!! ale co z tego ze dawal tylko mnie tym dobijal!! nie piszcie ze jest z tego wyjscie.. ze poznam kogos -poznalam i cierpialam jeszcze bardziej... mozecie wierzyc luib nie ale dla mnie to jest koniec swiata byl mi najblizsza osoba. moja milsc do niej niego jest tak wielka ze nawet nie pytajcie do czego bylabym zdolna i bylam:( na samy poczatku moja rodzina byla przerazona zawsze ktos ze mna w domu zostawal....wiem ze zara znapiszecie ze to bzdura zeby sie o faceta zabijac ale dla mnie to koniec swiata!!! gdybym teraz sie dowiedziala ze np ma inna nie wiem naparwde nie wiem jakby to przetrwala... ciagnie sie to juz 7 meiseicy nie jem nie spie wygadam jak cien... wszyscy sa przerazeni a ja nie umiem wysjc z domu nie chce go spotkac!! boje sie!!! psycholog tez nic nie pomogl wkoncu nie zwroci mi jego.:( blagam was nie piszcie ze bede sie kiedys z tego smiala bo nie bede!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja nie chce zyc i nie wiem jak skonczyc ze soba!!

Gość to nie jest śmieszne
moderator widzi IP.mogą dojść skąd pisane

jak chcesz sie zbic to zrob to, kombinuj a nie pytaj o rade. prawdziwy desperat rob ti w cichosci, w ukryciu, niemwoiac niekomu. Ty poprostu uwielbiasz sie nad soba uzalac. dziekuje. do wiedzenia

Gość ***marion
ja też straciłam moją miłość, było ciężko ale nie zawsze można być ze swoją drugą połówką można za to pokochać kogoś innego, chociaż już nie tak...

Gość no włacha
jak masz skończyć to skończ,a nie żal sie na forum🖐️

Gość a ja uważam
przyjda do ciebie antyterrorysci w kominiarach o 6 rano -chcesz tego?

Gość rfrf
marion no wlasnie!!! ja wiem to ze juz nigdytak nie bedzie!! w kazdym brakuje mi jego!! tego jak mowil jak patzryljaki byl;(!!!!!!!!!!!nie chce zyc dluzej!!a to moderator widzi moje ip pierdoli mi!!!!!!!

Cześć Ja tez jestem tego zdania jak 01 Słonek. Z każdej niemal sytuacji jest jakieś wyjście. Bardzo często jest tak, że będąc w takiej beznadziejnej dla nas sytuacji wydaje nam się, ze to już koniec. Jeżeli możesz to porozmawiaj z kim, możesz też tu nam naświetlić sytuacje, i tak Cię nikt nie zna, a może nasze wspólne rady coś na to zaradzą ? hm? Pomyśl, może jeszcze ten jeden raz warto spróbować ? zobaczysz ile zaraz odezwie się przyjaznych postów. Głowa do góry. Pozdrawiam

Gość //łączenie tematów//
marion, zapros kolezanke na topik Studentki myszy

Gość bad-bad-girl
właśnie najgorsze jest to że moderatorzy widzą IP takich potencjalnych samobójców i zamiast pozwolić im wyżalić się i pomóc sobie np. na forum chcą wysyłać policję a czy policja odwiedzie samobójca od samobójstwa? Oczywiście że nie. Zrobi to i tak. A na forum może się wygadać i uratować.

sama wiesz, co każdy z nas chciałby w tym momencie napisać, że to nic takiego, że minie... Ale sama się przed tym bronisz, a wiesz ze to prawda. Po rozstaniu nie powinno się siedzieć samej w domu, powinnaś jak najwięcej wychodzić z przyjaciółmi, spędzać jak najmniej czasu sama. Każdy powie Ci to samo 🌼 czy to jest naprawdę facet który wart jest takiego poświęcenia, ktoś kogo nawet nie interesuje co teraz czujesz? Nie warto, bo on na to nie zasłużył. Spróbuj zacząć myśleć inaczej, nie bądź taka zdesperowana tylko zmień troszkę swój sposób myślenia 🌼

jeden psycholog nie pomógł to do następnego jeśli nie widzi ze to objawy depresji to dupa nie psycholog potrzebna Ci terapia być moze nawet w oddziale depresyjnym jesli psychoterapia nie dizął to pomogą leki potrzebujesz się wygadać i terapia Ci to umożliwi a takie leki bez recepty nic ci nie dadzą bo po płukaniu zołądka nic ci nie będzie

Gość ***marion
wiecie co? mam depresję są dni lepsze i gorsze ale zauważyłam że bardzo często lekarstwem jest humor śmiech np. ta policja... 997 że już jadą uśmiechnęłam się to naprawdę pomaga :) a jeśli chodzi o starconą miłość po czasie patrzy sie na to inaczej nei wszystko mozna mieć niestety ciesz sie ze zdrowia kiedyś będziesz mieć dziecko i to je będziesz kochać tej miłość nic nie przebije

Wiesz...jak chiałam parę lat temu ze soba skończyć,to obejrzałam zdjęcia samobójców w necie....odechciało mi się. Polecam terapię szokową!!!