Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoniaaaa

Brevoxyl - kto stosował? Jakie efekty?

Polecane posty

Gość antoniaaaa

Zastanawiam się nad kupnem, mam sporo zaskornikow i podskornych grudek. Czekam na opinie!

Gość bgrbt s
polecam wyleczyl mi buzie..nie ma nawrotow tylko pojedyncze grudki stosuj przez peirwszy tydzien dwa razy dziennie potem raz wieczorem powodzenia

Gość antoniaaaa
Dziekuje bardzo!

Gość antoniaaaa
up

Gość Pralina
A ja go nie polecam po nim jeszce barzdiej mi waliło zaskórniki i pryszcze!barzdo wysusza a to nie jest dobre przy leczeniu jakiegokolwiek tradzika, bo skóra wysuszona broni się przed tym i produkuje więcej sebuma to doprowadz ado powstawania zaskórników!

Gość mi ogolnie po 2 zastosowaniach
znikly prawie wszytkie zaskorniki i pryszcze zostaly moze z 2 plamki ,ale za to mam na maxa podrazniona twarz, cala czerwona i troche sucha taka skorupka.w tym wypadku dobrze jest robic peelingi enzymatyczne i myc platkami mi to raczej pomaga ale wiadomo taka skora sama musi dojsc do siebie a do tego potrzeba czasu. Ja polecam brevoxyl osobom o niewrazliwej grubej skorze heh :) moja widocznie jest bardzo wrazliwa bo wygladam teraz jak indianin acha i ciesze sie bo brevoxyl okazal sie bardzo dobry do usuwania takich czerwonych bolacych gul !

Gość tost
Ja stosuje brevoxyl od 5 dni i jestem bardzo zadowolona, mimo ze wysuszyl mi skore i jest ona troche zaczerwieniona. Pozbylam sie wszystkich grudek z czola i brody i zauwazylam ze znikaja tez zaskorniki, co graniczy chyba z cudem bo dotad nie dalo sie ich nawet choc troche splycic:)

Gość dbtrebbn
wiadomo ze skora sie luszczy jest zaczerwieniona i przesuszona bo nadtlenek benz. tak dziala.po prostu myjcie buzie Physiogelem albo Cethapilem i nawilzajcie kremem i nie stosowac innych preparatow na tradzik. mi wyelczyl buzie

Gość sdsdsds
kurwa a ja siedze teraz w chacie,mimo że piątek,zrezygnowałam z wytjścia przez maksymalny wysyp ropiejącego główna.żygać sie chce. na początku,przez 2-3 tygodnie super,pomagało,a teraz mam ochote zdechnac pod płotem.

mi tez buzie wyleczyl tylko ze nie dla wszystkich sie nadaje bo faktycznie bardzo wysusza na poczatku... skora sie luszczy, swedzi, piecze.... ale jak to przetrwasz to efekt murowany:D