Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24*latek

Powiedźcie co mi dolega

Polecane posty

Gość 24*latek

Mam 24 lata. Od roku męczy mnie intensywny trądzik. Pamiętam, że pryszcze zawsze jakieś miałem na twarzy (duża ilość zaskórników na nosie+zawsze jakiś 1-2 pryszcze), plecach (małą ilości: zaskórniki+pryszcze), pośladkach (mała ilość zaskórniki+pryszcze). Jednak od roku nie wiem dlaczego mam jakieś problemy skórne. Dostałem ataku pryszczy. Na twarzy doszły zaskórniki na policzkach+pryszcze na żuchwie. Twarz nie wygląda jeszcze tak źle. Problemy mam straszne z pośladkami, plecami i ramionami, gdzie mam ogromną ilość pryszczy. Pojawiają mi się także pryszcze na szyi, udach, łydkach, głowie, klatce piersiowej ale ich niewiele jest. Dodatkowo dostałem na stałe gęsiej skórki na plecach oraz pośladkach + dużą ilość prosaków na penisie. Czasem pojawia mi się jakaś wysypka na rękach, brzuchy lecz po jakiś 2 godzinach znika. Do tego jeszcze dochodzą pieprzyki, których w ciągu tego roku dostałem może nawet 100 na różnych częściach ciała. Jeszcze dodam, że czasem dostaję świądu całych pleców.

Gość Pani dochtór
myślę, iż jesteś trędowaty

Gość Kasikkkkkk
:D

Gość nie obraz sie ale to chyba
najobrzydliwszy opis jaki kiedykolwiek czytalam, a po prosakach na penisie zrobilo mi sie niedobrze, co ci dolega? jestes, ogolnie mowiac , dotkniety przez matke nature jej karzaca reka... :-O

Gość 24*latek
No byłem u dermatologa, ale on mi powiedział, że czasem tak w życiu się dzieje, że wyskakują nam pewne rzeczy w różnym wieku. No czasem tak się dzieje, ale że aż tyle... W ogóle wyglądał mi na osobę niezbyt orientującą się w swoje specjalności...

Gość say good bay
idź do jakiegoś lekarza moze to jakas grzybica skóry czy czegoś.... to nie jest normalne....albo nowotwór....

Gość marchewka ma dużo
no to jak, skaczesz?

Gość efjkjgkjf
ja mysle ze to prowokacja,przeciez to niemozliwe zeby ktos byl taki caly w krostach!!!!!!!a gdyby juz sie tak zdarzylo to na pewno nie pisalby na kafe o swoim problemie tylko by lezal w szpitalu :P

Gość to prowokacja CBA

Gość beti123
nie słuchaj tych głupot!!! to jakieś zmiany hormonalne, idź koniecznie do lekarza -powinien zapisać antybiotyk jeśli nie możesz do innego dermatologa, to do rodzinnego idź nie męcz się dłużej, to poważna sprawa i na forum jej nie wyleczysz

Gość 000
nawet na głowie masz pryszcze, o jasny gwint ;)