Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sdfcd

Jak oceniacie facetów ktrórzy chodzą do prostytutek?

Polecane posty

Gość gher
ale prostytutki sa lepsze w łóżku od kobiet lubia z polykiem i na twarz .

Gość gher
na twarz spusty sa najlepsze.

ja myślę, że mowa jest raczej o zdrowych facetach chodzących na dziwki a nie niepełnosprawnych czy chorych psychicznie. Oczywiście nie chcę nikogo urazić, niepełnosprawne osoby też mają szansę na udany związek ale wydawało mi się, że oceniamy facetów zdrowych, którzy zamiast szukać kobiety wolą iść zaspokoić swoje potrzeby w burdelu. Już pomijam żonatych którym żonka się znudziła :O

Gość gher
jasne ze dziwki sa lepsze bo dostajesz kiedy chcesz .Nie tracisz czasu na jakies glupie randki tylko od razu konkrety o jakie ci chodzi

Gość gher
a z kobieta to trzeba chodzić , a i tak nie wiadomo kiedy popusci ci szpary.Miesiac, dwa ?Lepiej nie tracic czasu na to.

Gość Uważam że człowiek
którzy uprawia seks z byle kim to: - może jest jeszcze bardzo młody i głupi, zbiera dopiero doświadczenia także w przyszłości może mu się odmienić - jeśli jest starszy i uprawia seks z byle kim to jest to dla mnie oznaka totalnego braku wrażliwości, ktoś taki jest dla mnie zepsuty, pusty

dziwki niekoniecznie lubią z połykiem i na twarz, tylko muszą to robić bo im za to zapłaciliście ;) Trochę to żałosne,traci się wiarę w prawdziwe uczucie gdy czyta się takie teksty jakie pisze \"gher\". Z jednej strony chcielibyście żeby kobiety dawały wam przy pierwszym spotkaniu a później narzekacie, że są łatwe i uprawiają seks bez miłości bo wy chcenie dziewicę :O trzeba się na coś zdecydować

czyli nie chcesz sie szanować onnello? Chcesz dziewczyny która nie uprawiała seksu bez miłości a sam chcesz iść na dziwki i to będzie ok? Jeśli już zaczniesz to robić to obniż wymagania bo chyba żadna dziewica nie chciałaby faceta z takim doświadczeniem na koncie.

Gość gher
lepiej dostac to czego chce i ona i ja zadowolony.Milosc zreszta jest dobra dla nastolatków .Doroslym wystarcza kopulacja.PO akcie kazdy idzie w swoją strone i nie traci sie czasu na jakies glupie randki.Dlatego prostytutki albo seks bez zobowiazan to najlepsze wyjscie

Gość typowy facet
prostytutka czy dziewica - wszystko mi jedno, byle była ładna

Gość gher
nic wiecej od kobiety mi nie trzeba niz lozko.Potem kazdy moze isc w swoja strone

no cóż, takie osoby jak gher też muszą istnieć, inaczej pewnie nie byłoby o czym dyskutować. Nie zmienia to faktu, że to trochę żałosne

Gość gher
niestety przecietne kobiety nie zawsze to rozumieją i wola sie oprocz lozka spotykac na jakies glupie randki,a to jest marnowanie czasu.Kontakt z kobieta powinien byc ograniczony tylko do lozka , do minimum .Wtedy facet jest zadowolony.DLatego prostytutki czasem sa lepszym wyborem.

Gość ihaha
Dla mnie to nie jestfacet i tyle. prawdziwy facet nie zeszmaci się z kobieta, która miała w sobie setki penisów. Smutne, ale porawdziwe. Dla mnie to cioty, które nie potrafią znaleźć sobie odpowiedniej partnerki i już

Gość typowy facet
01Słonek a facet który chodzi z lasencja jest wierny i nawet zakochany a ona mu przyprawia rogi nie jest żałosny ? :) ile ja takich dup znałem :)

Gość gher
zazdrosc was zżera bo macie tylko jednego partnera i nie mozecie sie poniesc naturze .Bo kazda z was chcialaby robic to z wieloma facetami ,ale wasza glupia moralnosc wam nie pozwala .CZlowiek z natury jest poligamistą.

Gość ccccccccccc
A ja znam faceta, który po ciężkim wypadku został mocno oszpecony na twarzy, w dodatku ma teraz problemy z rękami (lekki niedowład) i chodzi kulejąc. Ma 32lat i kompletnie nikogo. I raczej nie pozna. Czasem czuje sie samotny i dzwoni po dziewczynke. Może nawet nie chodzi o sex ale o jakąś namiatkę bliskości z kimś. Jego też potępicie?

Gość ihaha
tak zazdoszczę... och jak strasznie zazdroszczę :O:O:O To chyba wy zazdrościcie, ze ktoś ma stałego partnera, który go zaspokaja w każdej dziedzinie i nie musi szukać po byle burdelach

Gość a co wam ku*wa do tego
kto co robi

Gość gher
zaloze sie ze nie raz spotkalyscie w zyciu faceta ktoremu bez wahania byscie sie oddaly,tYlko nie mialyscie odwagi mu tego zaproponowac.

Gość gher
nie twierdze ze nalezy robic to ze wszystkimi facetami ,ale z tymi ktorzy wam sie podobają

Gość znowu zaczyna sie ocena
tych którzy robią inaczej niż wy, niech sobie robią to ich sprawa, nie wzyscy musza byc wszechpolakami

nikt tu nikomu nie zazdrości, każdy może wypowiedzieć się co myśli o takim postępowaniu i temu służy to forum. Każdy może robić sobie co mu się tylko podoba ale to nie znaczy, że dla wszystkich jest to fajne. Po to właśnie jest forum, żeby dyskutować nawet o takich rzeczach, a nie tylko o tym \"jak mają na imię nasze maleństwa\", i \"jak wam się podoba moja suknia?\"

\"czyli nie chcesz sie szanować onnello? Chcesz dziewczyny która nie uprawiała seksu bez miłości a sam chcesz iść na dzi**i i to będzie ok? Jeśli już zaczniesz to robić to obniż wymagania bo chyba żadna dziewica nie chciałaby faceta z takim doświadczeniem na koncie.\" szanuje siebie, szanuje kobiety i gowno z tego mam. Dobrze na tym nie wychodze. Jak zaczne spotykac sie z dziwkami, to wtedy bedzie mi juz wszystko jedno.

Gość roznie bywa

Gość Zizii
Mój eks chodził do dziwek. mieszkaliśmy w innych miastach,więc dłuuugo o tym nie wiedziałam. jak mi o tym opowiedział ze szczególami na początku nic nie czułam...NO,ale temu panu juz dawno temu podziękowała. Debil :D

Gość a nikt z was
nie pomyślał o HIV i innych chorobach wenerycznych! (mam na myśli tych korzystających czy też chcących skorzystać z takich usłaug). A potem się słyszy, że żonę zaraził mąż...