Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona852

blagam pomozcie

Polecane posty

Gość zrozpaczona852

mam tak ok 20 wlosow na brzuchu i nie wiem co zrobic zeby miec od nich spokoj raz na zawsze;( wyrwac penseta nie wyrwe bo za bardzo boli a woskiem sie boje ze po nim po odrosnieciu bedzie ich wecej;/ macie jakis sposob?? blagam pomozcie;(

chodzi ci o te wloski pod pepkiem czy masz na calym brzcuhu dlugie? jezeli te pod pepkiem to nie wyrywaj ani nic, kazdy je ma wiec gdzie problme?;)

Gość zrozpaczona852
no przeciez nie bede chodzic z takimi wlosami:o

Gość aaa..
ja sobie wydepilowałam pastą cukrową.. teraz wyrywam pojedynczo pinsetą.. nie boli i jest oki:) albo rozjaśnij sobie wodą utlenioną??

Gość zrozpaczona852
a po pascie nie zrobilo ci sie wiecej?? naprawde przy depilowaniu pasta mniej boli??

Gość WKROTCE MAMA
hej mialam podobny problem pod pepkiem rosly mi wloski do tego w innych miejscachh typowych dla panow. po wizycie w wielu gabinetach wykryto o mnie pco. a to juz sie leczy bo depilacja nie usunie przyczyny. oczywiscie to nie musi byc to ale warto sprawdzic bo pco to nie tylko problem estetyczny bo w przyszlosci moze utrudniac zajscie w ciaze!

Gość aaa..
mam z natury ciemne włoski a po pascie się rozjaśniły..i teraz tylko kilka wyrasta:)

Gość WKROTCE MAMA
mam nadzieje niw wystraszylam jakims paskudnym chorubskiem bo byc moze taka jest twoja uroda i nic ci nie jest. ale wiem jak ze mna bylo. zreszta wpisz w wyszukiwarce pco to mniej wiecej rozeznasz jakie sa objawy tej choroby i czy warto sie przejmowac. pozdrawiam

Gość zrozpaczona852
czytalam sobie wlasnie o tym i niby jakos nie mam tych objawow.. no ale warto sie zbadac.. do jakiesgo lekarza powinnam sie udac??

Gość zrozpaczona852
a paste robisz sama?? czy kupujsz??

Gość zrozpaczona852
up

Gość aaa..
patę robię sama..udało się za pierwszym razem:)jest dużo tematów na temat pasty więc warto byłoby sobie poczytac:)jak dla mnie pasta to super sprawa..

Gość zrozpaczona852
kiedys probowalam i nie wyszlo;/ skad jestes jesli mozna wiedziec?? przepraszam za pytam ale moze odpowiesz masz wlosy tylko tam?? oczywiscie nie liczac tych miejsc gdzie sa zawsze:)

Gość aaa..
wielkopolska się kłania.. mam włoski (oprócz wiesz nodi paszki no i te sprazy:P) pod pepkiem i kilka wokół sutków..ale jakoś się nimi nie przejmuję.. po kapieli pojedyncze włoski wyrywam pinsetą i jest oki.. po co napbawiać się dodatkowych komplesów:)

Gość zrozpaczona852
wokol sutkow mam i ja ale ich nie ruszam no bo mi w niczym nie przeszkadzaja... ale jesli mam jednego wlosa na twarzy pare na placu u nogi to jest ze mna zle??

Gość zrozpaczona852
up