Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z koza w nosie

Panowie narzekacie na dziewczyny a pozniej znowu lecicie na puste tipsiary

Polecane posty

Gość panna z koza w nosie

to sie kupy nie trzyma :-o a nie chcecie dac szansy dziewczynie ktora ma moze pare kg wiecej, nie maluje sie noe nosi spodniczek ani obcasow ale taka by was kochala i szanowala wolicie puste plastikowe tipsiary a pozniej dziwicie sie ze jest wam z nimi zle czy to normalne ?? raz sie sparzyliscie i dalej chcecie tego samego ? jestescie tak samo glupi jak one i siebie warci;-)

Gość trafna uwaga
;)

nie ocenia sie czlowieka po wygladzie, masz pretensje do chlopakow ze to robia, a sama jestes tego przykladem...

Trzeba wypośrodkować - moje zdanie, kto chce niech czyta. Brzydka piegowata, ale inteligentna jak diabli - żadnej uwagi, nigdy męskich spojerzeń, ale za to opór kumpli...Wypośrodkowaniem nazywam zadbanie o siebie - nie malujesz się? To zacznij , delikatnie podkreśl oczy, albo usta, idź do kosmetyczki - niech Ci coś doradzi - taka porada nie kosztuje ani grosza. Idź do fryzjerki niech popatrzy czy aby natury nie trzeba kolorkiem poprawić. Ta brzydka piegowata dziewczynka nadal jest inteligentna jak diabli, ale wygląda teraz jak kobieta, bo skorzystala kiedys z takiej rady:). Ta brzydka piegowata dziewczynka - to ja....

Gość czyli dokładnie jak wy
baby. lecicie na chamów prostaków no bo przecież oni są tacy męscy:O a potem żalicie sie tu na kafe ze faceci to dranie itd:O za to spokojnych czułych odrzucacie bo wg was to ciepłe kluchy

Gość NaczelnyPsycholog
walicie stereotypami, jak krowa placki

No na przykad ja lecę na swoją żone - która mnie kocha i sznauje, ma piękne wnętrze i lubi też się podobać. I wcale nie jest jakims anorektycznym wieszakiem.