Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykli - niezwykli

pomóżcie Kubusiowi !! Zwykli pomagają niezwykłym ...

Polecane posty

Gość zwykli - niezwykli

www.zwykli-niezwykli.xxm.pl pomogliśmy już 2 dzieci ... czas na następne ... podarujmy im nowe życie... moze kiedys i my bedziemy potrzebowali pomocy , lecz kto NAM wtedy pomoze ?? skoro my nie okażemy choz odrobiny swego serca ... liczy sie kazdy grosz, kazda złotówka... pomyślecie, jesli 200 osób wpłaci po 1 zł [ koszt głupiego lizaka ] mamy 200 zł ... może byc ono spełnieniem marzen Kuby ... o normalnosci i zdrowiu ... wiekszosc swojego życia spełnił w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie... a ma dopiero 2 lata... jego zdjęcia mozecie zobaczyc na naszym forum , które miesci sie na wyzej wymienionej stronie internetowej... kolejne przedstawienie [ wczesniejsze : "romeo&julia" oraz "Balladyna" ] "...-samotna wśród tłumu" odbędzie się 26 i 25 wrzesnia w Koninie... do tego czasu prosimy Was o pomoc... nie chodzi o duże kwoty pienięzne ... naprawde wystarczy złotówka ... :) wypowiadajcie się, pytajcie , pomagajcie :) dziekuję w imieniu Kubusia :)

Gość zwykli - niezwykli
nie pomozecie ?? chociaż przeczytajcie

Gość zwykli - niezwykli
nie pozwole, zeby ten topic upadł ... !!

Gość ona 38
wpłaciłam 5 zł :) super, ze co roku pomagacie choremu dziecku ... szkoda , ze nie mieszkam w Koninie...w moim miescie nie ma ludzi takich jak wy... :) jestescie bezinterwesowni ... i pomogacie ludziom bez wzgleduna wsio... to jest piekne.. m:) naprawde :) trzymajcietak dlaej

to jest Polska... prawie nikt nie pomoze bezinteresownie.,.. jesli nie dostanie czegos w zamian... naprawde... chłopeic umiera a wy czesciej udzielcie sie na topikach typu \"gdzie ja to zgubiłam ... aa tu sa moje silikony\" ... niz na topikach normalnych.... którzy normalnie rozmawiają... pomagają sobie lub komus ... :(

Gość uvh
up upo up up

zwykli-niezwykli-------------->piękna idea,gratuluję🌻 Nie możesz pisać,że jesteśmy tacy,czy inni.Chyba zdajesz sobie sprawę ilu ludzi jest potrzebujących. Ja,gdybym chciala wszystkim pomóc,to niedługo sama bym była potrzebującą. http://www.pomozkasi.pl/ ♥♪♫

Gość gość
Sr//am na twojego najducha !!