Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Co sądzicie o całowaniu kobiet w rękę?

Polecane posty

Dla mnie to dość dziwne... Ale często się spotykam z tym, że nie na przywitanie (to na szczęście się praktykuje bardzo rzadko), ale tak normalnie, ktoś mnie całuje w rękę. Nie wiem, czemu. Oczywiście są to osoby, które dość dobrze znam. Rzadko się w ogóle umawiam z facetami, ale już 4 osoba tak postępuje- nagle całuje mnie w dłoń np. podczas spaceru. Nie wiem dlaczego, ale takie zachowanie wydaje mi się dość ekscentryczne. Też tak robicie?

Gość a jakzedziala
nigdy tego nie robie.Jest to wybitnie niehigieniczne,nieestetyczne itd.

sorry za dosadność, ale mnie brzydzi, jak ktoś mnie całuje po rękach.. brrr.... zwłaszcza, że kojarzy mi się to zwykle z taką \"galanterią starej daty\"...:o brrrr

A ja lubie jak moj facet caluje mnie w reke. To jakby oznaka szacunku do kobiety.

No to jest niehigieniczne... Ale w przypadku, kiedy i tak robi to osoba, którą można np. pocałować tak normalnie, w usta, nie jest to jakieś obrzydliwe. Ale dość dziwaczne jednak... A często się z tym spotykam i wydaje mi się to właśnie bardzo dziwne. Myślę, że prawie nikt obecnie nie całuje kobiet po rękach.

No tak, ale mi nie chodzi tylko o przywitanie, tylko o to, że np. rozmawiamy czy sobie gdzieś idziemy i nagle, tak po prostu, ktoś mnie całuje w rękę. Mój były chłopak też tak często robił, ale i inne osoby się tak zachowują. Nie wiem, czemu, ale mi się to wydaje takie dziwne trochę...:)

Gość a jakzedziala
a jak ty wyrazasz swoj szacunek do mezczyzny? "1983 A ja lubie jak moj facet caluje mnie w reke. To jakby oznaka szacunku do kobiety."

zalezy kto całuje :P leżąc sobie i przytulajac sie z tym wybranym gdy on nagle pocałuje delikanie w ręke i pozniej polozy ją sobie n twarzy to jest miłe ;) natomiast jezeli chodzi o całowanie w reke gdzies w obcym miejscu i z obca osoba to mi sie zbiera na wymioty :/ powiedzmy spotkanie z jakims wujkiem przypadkiem na ulicy a on przedstawia mnie jakiemus swojemu grubemu oblesnemu kumplowi z wąsami i ten oto ktos chce mnie pocałowac w rękę..... a fuuuuuuuuuuj. (na szczescie nie spotkała mnie taka sytuacja) raz tylko w pociagu jakis żul sie do mnie doj.ebał i wysidając wzial moja dłon i ją pocałował (to gorsze niz wyimaginowana sytuacja spotkania wujka i jego kolegi:| ) autentycznie wtedy myslałam ze zwymiotuję :/

deska ja mam jakiegoś pierdolca na tle bakterii, a na rękach jest ich przecież multum- chyba najpierw bym je musiała spirytusem odkazić:classic_cool: aczkolwiek nie neguję, że dla osoby bez zwichrzeń- to może być przyjemne:P

Gość oj decha decha czyli żyjesz
ja tam lubię jak mnie mąż całuje w rękę, ja jego też czasem, a co. Obcy - nie lubię, musi być swój.

Gość rene-rene
Całowanie w rękę jest niedobrym zwyczajem. Apogełum osiągnął premier Kaczyński, kiedy witając się z kobietą całuje ję w rękę. Nie ma w tym geście za grosz splendoru dla kobiety. Czysta mechaniczność. Pomijam fakt, że Premierowi Rzeczpospolitej po prostu nie wypada to robić. Jest to śmieszne. Całować można w ękę dla szczególnego splendoru, dla miłości lub wielkiego szacunku. Wtedy w tym geście powinno uczestniczyć całe ciało. Niestety to rzadkość. 1950 -Uchwalono 1 MAJA

Gość fekatka lisia prosta
Obrzydliwe.Gdy witam sie z jakas niedomyta baba,a ona wyciaga to swoje tluste"niepierwszej swierzosci" lapsko i podtyka mi pod nos.Mam wtedy ochote napluc jej na nia.Przed chwila byla np. w kiblu i np.wymieniala sobie wkladke,oczywiscie lap nie umyla,a ja mam ja teraz po niej calowac.Chyba rzygne.Przestancie.

Gość zbieracz desek
😘 w sęka:D

Gość zbieracz desek
no przecież nie w dłoń:P

Deseczko miła!!! 😘 😘 😘 🌻 wiesz, że ja Twój stały wielbiciel chętnie pocalowałbym nie tylko Twoją rączkę 😘 ale i buzię 😘, usteczka 😘, uszko 😘, nóżkę 😘.... Na tym na razie poprzestanę bo nie jesteśmy na erotycznym ;) Nie dziwię się więc że inni mając taką sposobność całuja Twoje łapki. Przyjmij to jako wyraz uwielbienia dla Ciebie :) 🌻

Gość zbieracz desek
jasne, jak my wszyscy:P

Gość zbieracz desek
jak to było....aaaa no tak figura prostopadłościenna:D jełśi mnie pamięć nie myli......a wiem ,że nie myli, kwestia czy TY pamiętasz:P

Możesz trzymać a my Twoi wielbiciele i tak mamy sposoby żeby Cię rozbroić :P

Gość .....123......
pamietam jak bylam mala to sasiad przyszedl,taki starszy pan,i na przywitanie pocalowal mame w reke.bylam zla na niego i na nia i chcialam tacie powiedziec,ale uznalam,ze dobrze zrobie jak nie powiem o tym "pocalunku"bo sie beda kłócic.na szczascie mama mi pozniej wytlumaczyla,ze tak panowie powinni sie witac z kobietami

Gość zbieracz desek
poddałaś się obróbce?? na tokarce??? beze mnie???😭

Gość a jakzedziala
.........123......... co panowie powinni,a czego nie-oni wiedza lepiej od twojej mamy......