Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lililo

konto bankowe

Polecane posty

Gość lililo

Jak radzicie drogie Panie, gdzie najkorzystniej założyć konto bankowe dla młodzieży?

Gość lililo
no tak, na 1setny topik typu "schudnę 10 kilo- od jutra" to odpowiadacie, a jak człowiek chce sie czegos dowiedziec to jakos nikt sie nie kwapi...

Najlepiej nie w ING bo bedziesz maila problem z bankomatem w górach heheh PKO tez nie bo sa ogromne prowizje.. ;)

ja co prawda nie jestem \"młodzieżą\" ale polecam mbank albo citibank (najtańsze i najbezpieczniejsze)

Gość gość
no niestety jednego się nie da jak bank ma wszystko to ma słabe np lokaty bankowe, brak karty z wyświetlaczem LCD itd minimum to ze trzy

Gość thstone
Ja mam konto bankowe w Toyota Bank i jestem zadowolona, szczególnie, że mają fajne lokaty długoterminowe, które sensownie wypadają w porównaniach i można spokojnie sobie na nich trochę pieniążków odłożyć.

Szanowni Państwo, zachęcam do zapoznania się z ofertą Nest Konta w Nest Banku, które jest darmowym kontem bankowym. W jego ramach za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut), poprzez kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę), w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku.

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,

Opiekun Klienta Nest Bank

nestbank.pl