Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elinka91

KURNIK.pl i FOTKAPL

Polecane posty

nie wiem czemu ale na kurniku nie mam pokoi a na fotke nie moge wejsc....sprawdzcie u siebie czy dzialają wam te stronki...prosze

Gość a wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mi też nie działa :o

Fotka nie działa już od 3 nad ranem, bo próbowałam wejść i nie mogę.

Gość to tylko ja mala mi
A ja tam nie nazekam dzieki fotce poznałam mojego ukochanego z którym juz jestem półtora roku i planujemy ślub :p wszystko jest dla ludzi tylko trzeba wiedzieć jak z tego korzystać...z umiarem :p

ja tam jedynie mogę płakać z żałości tych ludzi, z tych pozowanych zdjęć 13 latek itp. to nie moja epoka.

A nie przecze.. Też tam poznałam swojego chłopaka:) Ale przyznaj ze pośmiać też sie można:):) Ale lubię ten portal ogólnie:)

a czego tu się wstydzić:) wszystko dla ludzi. tylko ostroznie:) ja tez ze swoim planujemy ślub:):)

O fotce też nie mam dobrego zdania, ale połowa moich znajomych ma tam konta i wpadam, żeby ich zobaczyć.:P Skoro na fotce siedzi tyle osób nie ma się co dziwić, że strona ciągle szwankuje.

anula ja tez z moim psanujemy wspolna przyszlosc....ale czasami dziwnie ludzie na mnie patrza jak powiem ze poznalm sie z nim przez neta :/

oj tam ludźmi sie przejmujesz?? Niech se gadają. Ja tam nie widze w tym nic dziwnego :*:*

anula...ja tez nie...jest mi z nim bardzo dobrze chociaz....mieszkamy 1000km od siebie:(

Gość nie noooooooooo
bo się wyżygam !!! 1000 km ? planujecie ślub ? ZAPOMNIJ !

no wlasnie nie za czesto...czasami uda sie raz na miesiac...ale jest tak tylko dlatego bo on sie uczy za granicą...ale jak szkołe skonczy to bedzie lepiej:):):)

Gość nie noooooooooo
jak może być ci z kimś dobrze , jeżeliten ktoś mieszska 1000 kmod ciebie ? weź ty sie zastanów dziewczyno ,nie znasz tego człowieka i nie wiesz tak naprawdę jak sie z nim żyje !