Anula17 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Ale to jest troche chore... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Sierpień 4, 2007 Ja w system wygrałam 4 na 5 w expressa.10 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anula17 0 Napisano Sierpień 4, 2007 No ale zeby 30 tys zakładów?? Paranoja. On juz uskładał 8 tys złotych i jeszcze mu mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Sierpień 4, 2007 Ja jak bym wygrala to dałabym część na schronisko dla zwierzaków i na jakiś dom dziecka.Albo zapłaciłabym część operacji jakiegoś dziecka.W sumie nigdy nie byłam świnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asasas 0 Napisano Sierpień 4, 2007 ja wygrałem kiedys w multilotka 990 zlotych:)trafiłem5/5 za 3xstawke mój system-gram w ML na 2 liczby,obserwuje losowania i zapisuje liczby których dawno nie wylosowano,i w odpowiedniej chwili z wielu liczb dawno niewylosowanych konfiguruje kilka zakładów 2 -skresleniowych i czesto udaje mi sie wygrywac-drobne sumy rzedu 50 złotych ale jwdnak wygrywam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obiadkowo Napisano Sierpień 4, 2007 miby starcczyło 800 zł, akurat na płot dla babci:) ale byłam tak rozkojarzona przezyciami, ze tak pisałam jak spiałam i nic nie wygrałam!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupuppupupuppuppu Napisano Sierpień 4, 2007 upupupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach