Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

lottek wysłany???

Polecane posty

Gość trzynaście milionów
oooooo........... ;)

...hehe... nie badzcie naiwni! :P W ogóle znacie kogos kto trafil 6? :)

Gość powodzenia
tak ja trafilam:P wyslany juz wczoraj

Gość adrianoman
qurcze.. mam manię grania przez naturelle wiec zapier do kolektury .musze\tylko numerki wytypowac . zaraz poszperam co dawno nie wyskoczyło .. a jak wygram te 13 baniaków to sie bedzie działo ... oj bedzie bedzie...

Melduje, że dnia 04.08.07 wysłałem totka o godzinie 10:57:09 ... O godzinie 21:55 będę milionerem :) Fajnie jest tak czasem pomarzyć :D

Gość ja znam
moja sąsiadka jakieś 15 lat temu miała 6 :D dostała wtedy jakieś 300tys.....z tego co wiem, to, dziś nie ma z tego ani grodza....

Gość adrianoman
ateista ty to sie nie łudź za bardzo bo ja tez w tej kolejce jestem

Gość adrianoman
a co do sąsiadki .. przez 15 lat to na prawde 13 baniek przebimbac to nie problem mnie o wiele mniej czsu potrzebne ;)

Gość madzia--
ja nie mam szczescia w grach,ale za to moja mama gdyby sie skusila,to by byla milionerka,bo zawsze typuje sobie jakies liczby,ale tak w domu i zawsze takie sa,ja nie wiem czemu ona nie gra,ale cóż jej strata

Gość adrianoman
ja tam wygram

Gość adrianoman
może nie 13 ban , ale mniej kilka lat temu wygrałem 78 zł w multilotka jakimś systemem . Radocha wielka , telefonów mnóstwo do znajomych itd.. efekt taki, że rachunek tel. za ten wieczór ok 100zł Drugi przypadek znalazłem 100 zł w klubie. Parzechlałem wszystko , po czym dzwoni do mnie kumpel , żebym mu 150 oddał ... w związku z tym morał taki wygrywam baniek 13 , zadłużam sie na 26

w kolekturze w której wysyłam zawsze teraz jest urlop i musze dmuchać przez pól miasta żeby zagrać

Gość o kurde mol
Kolejki są!😭

Gość adrianoman
akane to już jest hazard!!!!!!!!!!!

Gość hmmh
dziś najwiecej z wszystkich was wygram ja:) miałem wysłac totka za 20 zlotych ale tego niezrobię:) jesli wiec ktos z was wygra dzis wiecej niz 20 złotych to mnie przebije w co watpie:o

prawdopodobieństwo trafienia 6 jest 1 do 40 milionów,ale zawsze jest jakaś szansa minimalna ale jest

nie hazard bo puszczam tylko jak jest kumulacja i tylko jeden kupon za 10 zł na chybił trafił ale kiedyś facet przedemną wydał ponad 400 zł na kupony a było do wygrania 4 mln

Wiecie co wam powiem? Mój ojciec od 5 lat zapisuje różne kombinacje numerów, potem skreśla je na kuponach... ogólnie ma już ponad 30 tys kombinacji. i kombinuje dalej a w miedzy czasie odkłada na koncie kase zeby to za jednym zamachem wysłać ogólnie nie mam pytań...

Gość ja znam
no właśnie system.... znam jeszcze historię kilku prawników, którzy 6 trafili chyba ze 3x.... oni podobno grali systemem, składali się po kilkaset złotych (wiadomo dla dobrego prawnika to niewiele).... wysyłali po 12 liczb w zakładzie i trafiali....