Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kizia.mizia

czynność serca

Polecane posty

Czy brak czynności serca w 6 tygodniu ciąży (wg ostatniej miesiączki) jest normalny? Lekarze każą mi czekać...Może u kogoś było podobnie? Dodam, że USG wykazało 5-tygodniową ciążę.

Witam ja się załamuje od wczoraj z podobnego powodu, tylko, że u mnie to 7 tydzień i wczoraj nie było widac jeszcze serduszka

A czy masz jakies objawy ciązy, tak z ciekawości...bo ja w sumie niewiele. Bola mnie piersi, częściej sikam i pobolewa mnie brzuch

Podobne, zwiększony apetyt, obolałe piersi, lekkie napięcie podbrzusza, tylko to USG mnie zaniepokoiło, ale na kilku stronach wyczytałam, że akcja serca może być widoczna nawet w 10 tygodniu.

Ja tez wertuje od wczoraj internet, bo boje sie czy cos złego sie nie stało. Jak mozesz to podaj linki do stron lub wypowiedzi, gdzie znalazłaś takie informacje, może mnie to troche uspokoi

Mnie dziwi najbardziej fakt, że niektóre osoby widzą juz serduszko tykajace nawet w 5 tygodniu. Mam nadzieje, że wynika to z naturalnych różnic u kazdej osoby

To co tu jest napisane to mnie troche dziwi, lekarz w sumie był przekonany, że juz w7tc zobaczy serduszko, to ja juz nic nie rozumiem

Myślę, że jest to bardzo indywidualna sprawa- rozwój dziecka, każdy organizm jest inny, a lekarze są bardzo ostrożni w procentowym określaniu szans.Kiedy zapytałam swojego lekarza, powiedział, że w medycynie nic nie jest do końca pewne i słowo \"duże\" szanse nie istnieje. Kiedy teraz będziesz miała USG?

Mam iść we wtorek wieczorem.a w srode zaczynam 8 tydzień. Lekarz mówi, że te kilka dni to bardzo dużo i zobaczymy, a ty, kiedy nastepna kontrola, który to bedzie tydzień???

Czyli może ten ósmy tydzień jest takim momentem, że coś może się wyjaśnić. Zyczę ci tego z całego serca, żeby z twoim brzuszkiem było wszystko dobrze!!!