Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Ja juz nie wytrzymuje bez dziewczyny - jak ja znalezc

Polecane posty

Gość daj ogłoszenie w normalnym
biurze matrymonialnym nie przez internet

Gość ona niekochana...
Jestem chetna.. ile masz lat i skad jesteś?? też jestem samotna. Andrzej z B. mnie olał...:(

Gość jak tu się znowu podszywa
Andrzej z Biłgoraja albo jakiś podobny, to normalnie dupa wołowa i wywołam wojnę z prawdziwego zdarzenia, napiszę do moda i poproszę o zablokowanie pojebów tego typu JASNE! ???

Gość brutalna prawda
a co robisz aby przestać byc samotnym? (czekanie az zainteresuje sie toba piekna i inteligentna dziewczyna z twych marzeń sie nie liczy)

Rzeczywiscie. Prawie nic nie robie :-( . Ale pracuje w klubie nocnym. Wiec sa jakies szanse aby tam kogos poznac.

a poczyniles juz jakies kroki ku temu by ja znalezc? czy postanowiles zaczac od marudzenia tu?

Na tym forum to ja juz 3 lata marudze. Ale ostatnio spotkalem sie z dziewczyna z netu ( niestety niepowodzenie ). W sasiedztwie tez mieszka ladna dziewczyna - powinienem spróbowac.

Probuj, a w koncu sie uda :) jest wiele samotnych dziewczyn. Moja kolezanka bedac w Polsce poznala przez internet Polaka mieszkajacego w Szkocji. Pojechala do niego na wakacje, a juz jesienia przyjechala na stale, dzis sa malzenstwem :) Po prostu trzeba miec odrobine szczescia, Ty tez ja w koncu bedziesz mial :)

no widzisz :) jak z sasiedztwa, ladna to do dziela :) bedzie dobrze chlopie :) trzeba sie wziasc w garsc :) ... czego tobie i sobie zycze..

Gość tez tak uwazam
Ja sie spotlamam z 20 mezczyznami z netu... Tez niepowodzenie. Za 21 razem sie udalo :D A co najdziwniejsze... poznalismy sie tutaj :D Jedyny pozytyw tej kafe :P

Rzeczywiscie w tym Londynie jednak jest sporo mlodych samotnych dziewczyn. Te z sasiedztwa zwracaja nawet na mnie uwage spojrzeniami - ale inicjatywa nalezy do mnie.

No to masz przewagę..jesteś Panem sytuacji....To komfortowa pozycja.:) Dasz radę:) Jeszce poznasz świetną laskę i będziecie sie gzić do rana na tapczanie;)

Gość cześć żabi
;)

Gość ja ja ja
proponuje pojsc na www.polishdating.co.uk :D

a mi sie udalo za pierwszym razem z chłopakiem z netu i jestem zadowolona -przynajmniej na razie :) zabi-powodzenia-kiedys ja znajdziesz :)

Jestem pewna, że poznasz super dziewczynę:D Trzymam kciuki!

Gość monisia84
niom wlasnie a ja wlasnie tego sie boje samotnosci, bo za dlugo bylam sama. Ale mam dobra rade nie szukaj, samo przyjdzie

Ja w sumie nie szukam. I od 27 lat nie mialem prawie nikogo. Aczkolwiek byly dziewczyny które mnie podrywaly i z któras z nich mozna by sie zwiazac. Ale to juz przeszlosc. :-( Sadze ze jednak warto szukac.

Gość tytyt
To nie zawracaj dupy! Samotny, ale w sumie: nie szuka, nic w tym celu nie robi, a dziewczyny puszczają oko... Weź się w garść człowieku - nikt by nie chciał mieć takiego ciotowatego chłopaka. Nie jesteś w stanie pokazac tego, co potrafisz? - zagaduj dziewczyny w klubie, w którym pracujesz - umów się przez net - zapisz się na kurs tanca - spotykaj ze znajmoymi, może mają fajne koleżanki Generalnie nie siedź w domu i nie użalaj się, jaki to jestes biedny, bo nie masz dziewczyny. Nic nie robiąc, nigdy jej mieć nie bedziesz. Do roboty!

tytyt - rzeczywiscie masz racje. Dzieki za wsparcie. Nawet pewien kolega z pracy rozpracowal mnie jaki jestem i otrzymalem od niego ksywe - \"Niesmialek\". A dziewczyny w klubie sa naprawde super, a do tego anglojeczyczne - podszkolil bym swój angielski ( gdybym jakas poderwal ). Sasiadki tez w pewien sposób na mnie patrza. Co one sobie o mnie mysla?

zabi kruku- ciekawy twoj nick- kojarzy mi sie z gdanskiem? skad w PL jestes? a smiley...wesola, sklonna do zartow, lubi koty, jazde na rolkach..

Gość miracle**
ciekawe... czy tez jest z nim zwiazana legenda - jak w gdansku?