Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Ja juz nie wytrzymuje bez dziewczyny - jak ja znalezc

Polecane posty

Rzeczywiscie. Do tego klubu rozne dziewczyny przychodza. Glównie po to aby sie zabawic. I czasami nawet mnie podrywaja ;-) wysylaja pocalunki czy szczypia w tylek. Zawsze mozna \"potrenowac\" podryw. Próbowac umówic sie z kims.

Gość oj sie usmialam
hahahhahahahahha

Gość tuuuja
Czytam i bierze mnie chol... Szukacie się jak igly w stogu siana,nie pisze o sobie,mnie to ie dotyczy,ale mojej corki - ona nie wie,że tu piszę.Po studiach,skończyła informatykę,ładna,zgrabna i samotna. Ciągle trafia na ciolow,a w kolo slysze o poszukiwaniach i samotności.Jak to było,że kiedyś bez internetu znależli się Wasi Rodzice??

Gość Oniryczne rykowisko
Żabi ja Ci coś powiem, nie słuchaj tych wszystkich bajek o siłowni i poprawianiu swojego wizerunku, bo to nie w tym rzecz. Ja mojego pana poznałam w klubie, gdy mnie zaczepił , rozmawiałam z nim tylko z grzeczności, bo wyjątkowo nieatrakcyjny mi ise wydał. Później spotkaliśmy się na kawie, no i zakochalam sie jak wariat.Nie ma znaczenia jak wyglądasz, jeśli masz ciekawą osobowość, to sobie poradzisz. Mój pan postawił wszystko na jedna kartę w klubie, a ja idąc z nim n kawę.grunt, zeby wam się rozmowa kleila

Gość siódme niebo

Gość moi rodzice się nie znaleźli
jestem owocem romansu :(

Gość jack daniels

Gość łola
hej ja mam 20 lat i tez jestem sama, czekam i czekam i nic z tego...

Gość xgdfgdfg
tylko ze ja mieszkam w londynie

Gość Polak maly
a moze z malym

Gość Polak maly
Nie jest ciezko o fajna Polke. Polek Ci u nas dostatek. Tylko problem w tym ze ja jestem niesmialy. Niesmialek Zabi kruk

Gość kabaret
Wez sie w garsc chlopaku i przestan sie uzalac nad soba-podbijak Ci topik,powodzenia ;)

Gość hej Julka chcesz sie umówic
na kawe piszz ss21@o2.pl

Żabi Kruk, Ty nie zajmuj się tym, co sąsiadki o Tobie myślą, tylko działaj. Sam masz poczucie, że ludzie krzywo na Ciebie patrzą i uważasz, że myślą o Tobie w złym świetle, ale to nie musi być prawda. Myśle, że to bardziej Twoja wizja, a przecież może ważają Cię za fajnego faceta? Powodzenia!

Gość Mniej niz zero ooooooooooooooo

Gość calkiem sporo soba reprezntuje
:-)

A może ty już jakąs dizewczyna znalazłeś i nie masz czasu dla nas- swoich wirtualnych powierników heheheheeh.... :D

Wczoraj pewna osoba powiedziala cos ze moge sprowadzac dziewczyny do swojego pokoju. A ja sie zaczerwienilem. Po mnie to widac, ze taki jestem.

Gość gorszy niż stańczyk
ja tam nawet nigdy nie próbowałem poderwać dziewczyny i jakoś żyje wiec daj na luz co ma być to będzie 🖐️

A ja nie dam sobie spokoju. Kiedys poderwe dziewczyne. Nawet jest taka jedna Polka która przychodzi do mojego klubu. I ona pierwsza mówi do mnie \"czesc\". Bardzo mi sie podoba. Tylko szkoda ze pali. A poza tym kilka dni temu wystarczylo abym sie usmiechnal do pewnych Angielek i od razu do mnie machaly, usmiechaly sie... ;-) Mam szanse........