Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola111

Maminsynek

Polecane posty

Co myslicie o takim??? mam brata, ma 44 lata, zone, ale liczy sie tylko to co mama powie:))) juz nie mam sily do nich:))wspolczuje mojej bratowej:((

a twoja mama nie zauwaza, ze jej synowa cierpi przez takie zachowanie? w koncu ludzie sie pobierają by razem isc przez zycie i wspolnie podejmowac decyzje

Gość obiadkowo
własnie sweety;)

moja mama tylko twierdzi ze on sam nic nie umie, ze trzeba mu pomoc, ja sie nie zgadzam z tym, sama matka go unieszczesliwila, ale teraz to juz za pozno by starwgo konia wychowywac:))) on sie ze wszystkim zglasza do mamy, zawsze tak bylo w domu, tylko ze w koncu bylby czas samemu cos zadecydowac, e, szkoda gadac

pewnie ze moja bratowa cierpi z tym, ale jak mozna to zmienic?? mysle ze sie w koncu rozejda, ja bym na pewno juz dawno odeszla jako kobieta, aha, moja bratowa jest najgorsza, w o czach mojej mamy, tylko synus dobry:)))

Gość Porozmawiaj z bratem
na ten temat, widocznie on nie potrafi przeciąć pępowiny, cierpi na zespół Piotrusia Pana i powinien iść do psychologa po pomoc ... Mężczyźni podobnie jak ich pierwowzór postanowili nigdy nie dorosnąć, zycie upływa im na przyjemnościach i unikaniu odpowiedzialności, niechetnie wyprowadzają się z domu, chca zeby zona im matkowała, a fakt zostania ojcem ich przeraża ... Matka twoja robi mu dużą krzywdę ...

matka juz mu zrobila wielka krzywde, ojcem nie jest i chyba dobrze:))) a zona jest be, bo nie zgadza sie z nim i mama, ja nic nie daje rady zrobic, bo tez w kncu jestem ta zla, pogadac z bratem??? on nie slucha, a jak cos powiem to sie obraza i nie gada wcale ze mna, tylko d mamusi dzwoni, mieszka z zona, ale wiecej przebywa z mama:))))normalnie tragedia:(((

Gość No masz racje ...
sytuacja jest nieciekawa. Chcesz mu pomoc ale nic na siłę, bo wiesz tak jest, że nie można nikogo na siłę uszczęśliwiac Przewaznie w takiej sytuacji wyjdziesz na ta złą. Zostaw to, on ma żonę i oni musza się dogadać, to ich cprawa i ich zycie ... Pozdrawiam