Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza---

Czy to prawda, że po c.c zostaje obwisły brzuch???

Polecane posty

Po jakim czasie można ćwiczyć, jak wygląda teraz Wasz brzuszek(do kobiet mających c.c)?

Gość moja siostra miała cc
w ogóle nie ćwiczyła. Brzuszek ma płaski i ani jednego rozstępa. aż pozazdrościć

Gość ja mialam cc
i mam plaski brzuszek , nic mi nie wisi, blizny nie widac i nie mam rozstepow

Gość moja siostra miała cc
ojej, nic. Tak tylko to dodałam :O:O

Gość agh.......
ja mialam cc miesiac temu, nie moge powiedziec ze mi cos zwisa w okolicach brzucha, praktycznie wszystko sie wessalo, bez cwiczen...mysle ze juz moge zaczac cwiczyc, tak powiedziala mi polozna, ponadto pokazala pewien masaz bezucha ktory ma pomoc pozbyc sie nadmiaru skory. ogolnie jestem bardzo zadowolona z wygladu mojego brzucha, moj partner tez. dodam ze przytylam w czasie ciazy w cholere, myslalam ze bedzie gorzej

ja tez nie mam obwislego brzucha (cc mialam w styczniu), brzuszek mi sie \"wchlania\" , jakos specjalnie nie cwicze:)

kurde niedlugo sobie pomysle ze to chyba ja jedyna po ciazy i cc nie wygladam najlepiej...nie wspominajac o brzuchu :o

Gość to zalezy tez od tego jakie
jest cięcie ! moja siostra ma wychlastana paskudna bliznę :( zrobiona pionowo -musieli natychmiast operować gdyz dziecku zanikało tętno....ja miałam tez cc ale nacięcie minimalne tzw "uśmieszek" blizna cieniutka i bardzo niziutko -więc nawet nie widac . wiele zależy też jednak od lekarza..🖐️

Gość do agh.....
a może powiesz jaki to masaż? chętnie skorzystam ;)

a czy nosilyscie pas poporodowy,jak tak to jak szybko mozna go zalozyc??

justaaa-> to jest nas dwie, bo ja tez taki leniwiec :) ja nosilam ale tylko przez godzine,bo mi sie zle w nim chodzilo, a zaklada sie go kiedy sie wstaje-wtedy lepiej i latwiej sie poruszac- podobno bo ja nie nosilami bylo mi lepiej bez:D ja tez mam \"usmieszek\":) i blizna na zmiane pogody swedzi ;)

Gość Doris00000

Gość Doris00000
Hejka jestem tu po raz pierwszy aczkolwiek czytam na tym forum bardzo dużo i tak sobie pomyślałam,że dołączę się do rozmowy bo jestem poprostu załamana....Też jestem po cc córeczkę urodziłam zeszłego roku w kwietniu więc na dzień dzisiejszy ma juz 10 miesięcy - ale niestey mój brzuch wygląda BEZNADZIEJNIE!!!! jest poprostu okropny nie dosyc,że zostały rozstępy to jest wielki i obwisły-wyglądam jak bym była w 7 miesiącu ciąży...zawsze byłam szczupła przy wzroście 171 ważyłam ok.60-65 kg.i czułam się wyśmienicie ale teraz-jestem załamana,straciłam już wiarę,że będę wyglądac normalnie.I naprawdę się starałam-cwiczyłam,ograniczyłam jedzenie i wszystko na nic może trochę schudłam ale brzuch został taki sam jak był....a najgorsze jest to,że za pasem wiosna i lato jaksobie pomyślę to życ mi się odechciewa...nic mnie juz nie cieszy poprostu nie mogę na siebie patrzec....napiszcie czy Wy też macie takie problemy?

cc miałam na poczatku grudnia ;) zero oponek, zwisów i co tam jeszcze ........ ale musze zacząć ujedrniac skórke na brzusiu bo do ideału trochę jej brakuje :P

Gość ufliczka
ja mam teraz lepszy brzuch niż przed cc. Zawsze byłam szczupła, w ciąży też szczupła, brzuch był niewielki. A teraz jest super, plaski, napięty, bez rozzstępów.

Też jestem po cc i flaczek był do ok 2-3 mieisąca od porodu.Ale to przecież normalne nie zależnie od rodzaju porodu.Też nie ćwiczyłam.

Gość doris00000
No to w takim razie dziewczyny załamałyście mnie już do końca....

Gość wisienka.....
To jest sprawa indywidualna. Jezeli kobieta nigdy sie drastcznie nie odchudzala i nie miala wahan wagi, to skora na brzuchu szybko sie wstapi..natomiast jezeli czesto sie odchudzala i nie miala bardzo plaskiego brzucha przed ciaza, to moze byc roznie....

ja miałam dokładnie 6 miesiescy temu cesarke brzuszek płaski chodziałm na basen tak dlasiebie i zeby pomóc figurze

Gość madziarek21
mogę pomóc z sadełkiem. napisz madziarek21@op.pl