Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

PROGRAM ANTYWIRUSOWY

Polecane posty

Gość marceliona

hej.nie znam sie na tym wogole wiec licze na pomoc.nie mam w kompie zadnego programu antywirusowego i nie wiem skad wziac go.czy to sie plytke kupuje w sklepie czy mozna z neta sciagnac?napiszcie cos na ten temat,jak sciagnac,skad i jaki jest najlepszy.mialam kasperskiego ale strasznie mulil kompa

Gość marceliona
wpisalam ale wyskoczylo wiele ikonek wiec nie wiem ktora wybrac....a pamietam ze jakis klucz licencyjny trzeba chyba miec.....

Gość bierz pierwszy z brzegu
klucz licencyjny mozesz zrobic jak ci sie skonczy licencja i to tez za free

Gość marceliona
aha,wiec jak pisze pobierz program to klikam na to i potem juz bedzie napisane co dalej?bo ostatnio tak napackalam ze na nowo system trza bylo wgrac dlatego pytam zeby znow nie narobic burdelu w kompie

Gość marceliona
no powiedzcie :(

Gość marceliona
a po co jest ten klucz?i to cos kosztuje czy nie?

no bo tak to masz program na miesiac, a jak masz klucz to chyba na rok. za free

Gość marceliona
pewnie glupie pyt,ale jak wejde w to co podalas i pobiore program to tam wirusa nie ma?bo wiesz,dzis kompa z naprawy odebralam i nie chce znow miec problemu.

Gość marceliona
zainstalowalam juz,i na pasku startowym sa takie dwa jajka granatowe,jedna ma literke a a druga i. i to z a sie kreci.mam nadzieje ze wszystko zrobilam ok.i w razie gdyby jakis wirus by byl to bedzie powiadamialo,tak?a ten program jest skuteczny?czy inny bedzie lepszy?

Ja mam ten i wirusów nie mam:) Mam nadzieje ze Ty tez nie bedziesz miała:) dużo osób ten ma:) jak bedzie wirus to Cie powiadomi:)

Anula17 ---> jeśli Avast pokazuje, że wirusów nie ma, to nie znaczy, że faktycznie ich tam nie ma ;) Również polecam Kaspersky\'ego!

Gość marceliona
Anula17 a czy tobie komp spowalnia ten avast?bo mi sie wydaje ze troche wolniej chodzi?

Nie ... nie spowalnia.. a może spróbuj ściągnąc tego kaspersy bo tak chwalą go... może ja tez bym sciagnęla? bo juz sie zamotalam :(

Gość marceliona
a kto wie jak kaspeskiego sciagnac?bo teraz tez nie wiem czy avasta zostawic,bo ostatnio kasperskiego mialam i tez wirus wskoczyl wiec moze to nie ma reguly....kiedys kiedsy tez nortona mialam ale nie pamietam jak sie spisywal.powiedzcie jakie zdanie macie

Gość jest jeszcze
NOD32 .też jest dobry🖐️

Gość marceliona
a jak je mozna sciagnac? ale skoro Anula17 od samego poczatku informacji chetnie mi udzielila to mysle ze zostawie ten skoro u ciebie jest ok :)

Gość acha a co do
Nortona-->odradzam

Gość marceliona
avast-nie wiem,bo niektorzy mowia ze jest ok.ale mi sie wydaje ze one wszystkie sa takie same

AVAst raczej jest słaby.Ostatnio miałam wysyp wirusów i prawie padł mi system,bo AVAST nie potrafił odnależć pliku i go przetworzyc.

Avast sygnalizował mi o wirusie i trochę mnie to wkurzało, zwłaszcza jak miałam włączone głośniki. Z Noda32 nie byłam zadowolona, bo kompletnie nie mogłam się w nim połapać. Wyskakiwało mnóstwo okien i nie wiedziałam co z tym zrobić. Od roku mam zainstalowanego AntiVira i format nie był mi do tej pory potrzebny. Antywirus mało kłopotliwy, a kiedy znajduję się na stronie, na której jest wirus, to AntiVir nawet mnie o tym nie informuje. Do tej pory niczego nie przepuścił.