Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły inkubator

odtawiam pigułki!!!ile czekać z zajściem w ciążę?

Polecane posty

Gość przyszły inkubator

Chcę odstawić pigułki i jak najszybciej zajść w ciążę.Słyszałam,że powinno się zaczynać staranie tak ok.3 miesiące po odstawieniu..Nie chce tyle czekać!!!!!!Czy coś sie stanie,jesli zajdę w ciążę od razu???? I słyszałam jeszcze,że po odstawiniu tabletek jakoś szybciej sie zachodz..Może mi ktos pomóc i udzielić jakiejs odpowiedzi?

Gość przyszły inkubator
a stanie się coś jak uda mi się zajść od razu?

jak zajdziesz od razu jest duże ryzyko ciąży mnogiej pozatym nick masz beznadziejny z deczka :O

moja kolezanak zaszla po 1 miesiacy ma zdrowe dziecko ale lekazr ezalecaja tak zwane oczyszczenie organizmu

Gość przyszły inkubator
beznadziejny?Przecież kobieta jest własnie inkubatorem dla swojego dzidziusia a ja bardzo lubię to określenie :) no ale nieistote...Czyli jakby żadnych takich strasznych skutków nie ma jak jakaś choroba płodu czy coś w tym rodzaju...tylko ciąża mnoga...no nie wiem-u mnie w rodzinie nigdy nie było ciąży mnogiej,u mojego chłopaka też nie..

to powodzenia ale wydaje mi sie ze nie tak łatwo zajsc w ciaze tak od razu

Gość przyszły inkubator
Zdaję sobie sprawę-ale tak jest ze wszystkim.My próbowaliśmy rok temi i nic,a zrobiliśmy wszystkie badanie jakie tylko możliwe i wszystko było ok.Mój gin stwierdził,że po prostu za bardzo chcemy i dlatego nie wychodzi..

Gość przyszły inkubator
ojej sztefka! Ale masz slicznego babasa!!!A w tej wannie to już boski zupełnie :) gratukuję i mam nadzieję,że mi sie też powiedzie ,ale trochę sceptycznie jestem do tego nastawiona.I jeszcze jedno pytanko!? I nie mialaś żadnych komplikacji przez to,że zaszłaś w ciążę od razu po odstawieniu pigułek ?

hej ja sama odstawiłam pigułki i zaszłam od razu w ciąże i ciąża przebiega prawidłowo bez zakłócen dzidzius tez rozwija sie prawidłowo niedługo rozwiązanie ale przed zajściem w ciąże ale w trakcie brania pigułek zrobiłam badania : cytologie, usg macicy, morfologia, mocz, poziom hormonów brałam kwas foliowy ponad 3 miesiące do tego pełen zestaqw witamin i dla męża pełemn zestaw witamin + cynk udało sie od razu oczywiście to nie reguła!!!1

Gość do sztefka
a dlaczego na jednym ze zdjęc jestes w hustce na glowie ? chorowałas na cos ? :(

Gość przyszły inkubator
sztefka----> najważniejsze,że jesteś szczęśliwa :) No i możesz być dumna z osóbki z poważną miną w wannie :) słyszałam,że trzeba myśleć bardzo pozytywnie,a choroba znika :) Powodzenia życzę w wychowaniu bąbla :)

Gość uyuyuyuyuyuyuyu
sztefka 3maj sie i powodzenia :) trzymam za ciebie kciukaski tak mono jak tylko sie da

Gość pozdrawiam Cię goraco
ja miałam białaczkę szpikową i tez wiele zdjęc w chusteczce. To było 5 lat temu. będzie dobrze!!!!!

Gość mnmmnmn
mówi się że po pigułkach organizm nadprodukowuje jajeczka dlatego jest duża szansa na ciąże i wcale nie jest prawda że grozi ciąża mnoga!

Gość do sztefka
jenny :( przykro mi bardzo !! ale na pewno wyzdrowiejesz bo masz dla kogo 🌻 a czemu 3 dni po porodzie akurat ? nie miałaś wcześniej żadnych objawów ?

Gość mnie lekarka kazala czekac
ze staraniami do pierwszego naturalnego okresu, tak zrobilismy (zreszta byl jak w zegarku 28 dni po), nie staralismy sie jakos super-hiper (typu liczenie kiedy moga byc dni plodne itp), w pierwszym cyklu sie udalo, termin na polowe grudnia :)

Gość do sztefka
a mozesz wymienic jakies ? :( sorki że tak nudzę ale nie wiem czemu zawsze mnie interesowalo jakie rak moze dawac objawy ze wiekszosc je lekcewazy bo wlasnie sa bardzo mylące TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘

Gość a jaaa
odstawilam pigułki w styczniu i dalej nic :(

Gość brakkkkkkkkkkkkk
nie czekać wcale od razu najlepiej zaczać bo wtedy organizm produkuje większą ilosc jajeczek i jest duze szanasa na ciąze