Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Przyjdzie Dzie艅

hej

Polecane posty

Go艣膰 Przyjdzie Dzie艅

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ciagle sama
No mam nadzieje,ze w koncu ten dzien przyjdzie bo oszaleje tak sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 innamorata-cotta
wez mojego szwagra doplace jeszcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zraniona****
Mo偶e zaczniemy jakis temat bo tak nudno tu sie zrobi艂o.... ( Ciagle sama ) **Mi艂o艣膰 przychodzi, gdy jej nie szukamy**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciagle sama
Zraniona ja znam te wszystkie teksty tylko czasami taka samotnosc dopada:( Niby kreci sie wiele osob ale to wszystko nie to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P O D S Z Y W

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 innamorata-cotta
milosc przychodzi w najmniej spodziewanym momencie a czasem trzeba samemu losowi pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zraniona****
Oj Mi艂o艣膰...:( Moim zdanie to bajkowe uczucie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 innamorata-cotta
W rzeczywistosci wyglada to tak ze trzeba czasem wziasc sprawy we wlasne rece. I wiem o czym mowie bo meza musialam poderwac ja bo on raczej by nie podszedl do mnie mimo ze sie gapil caly czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zraniona****
Nio racja rzeczywisto艣膰 potrafi byc okrutna....:( **W 偶yciu pi臋kne s膮 tylko chwile**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciagle sama
To prawda,ze milosc przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie ale ja jakos wszedzie spotykam facetow ktorzy nie patrza na to co mam w srodku tylko na moje cialo i prawie wszyscy mysla o tym aby mnie przeleciec.A to mi sie nie podoba i dlatego tak ciezko mi czasem:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zraniona****
Zgadzam si臋 z tob膮, tylko, ze czemu czasem musi byc 藕le???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 innamorata-cotta
Nawet nie wiesz jakie to bylo trudne ale chlopak naprawde mi sie podobal i jakos czulam ze to moglby byc ten. Jak widac nie pomylilam sie:))) Ale wracajac do sedna sprawy czasem naprawde trzeba wziasc pewne sprawy w swoje rece by nie przegapic pewnych okazji. A mysle ze lepiej jest dostac kosza i wiedziec ze przynajmnie sie sprobowalo niz nie zrobic zadnego kroku a potem sie zastanawiac czy to przypadkiem nie stracona okazja. I nie pisze slow na wiatr bo wiele razy musialam sama isc na zywiol, podejmowac ryzyka na przekor temu co mowili inni.

Udost臋pnij ten post

hej przyjdzie taki dzien jak te Bywaj膮 takie dni i noce, kt贸re zmieniaja wszystko. Bywaja takie rozmowy, w艂asne lub zaslyszane, kt贸re saw stanie wywr贸cic do g贸ry nogami ca艂y nasz swiat. Nie mo偶emy ich przewidzie膰. Nie mo偶emy sie na nie przygotowa膰. Czyhaj膮 na nas gdzie艣, zapisane w 艂a艅cuchy pozornych przypadk贸w, nieuchronne jak swit po ciemno艣ci.\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 innamorata-cotta
"ciagle sama" - to normalne ze jak kogos spotykasz to w oczatkowym etapie znajomosci liczy sie podobanie sie sobie w sensie fizycznym a dopiero potem odkrywa sie charakter. Przeciez nikt nie oswiadczy ci sie na pierwszym spotkaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciagle sama
leszek no wiem wiem.U was to jest najpierw piekno zewnetrzne a dopiero pozniej uswiadamiacie sobie,ze mamy cos jeszcze ;) Tylko niektore kobiety to wkurza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciagle sama
innamorata- ale ja nie oczekuje ze ktos mi sie oswiadczy ale naprawde nie cierpie gdy na pierwszym spotkaniu facet chce mnie zaciagnac do lozka.A nawet sie nie ubieram i nie zachowuje prowokujaco.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a sk膮d wiecie
偶e autorce chodzi艂o o mi艂o艣膰....? mo偶e np o to,ze przyjdzie taki dzie艅.... i w ko艅cu znajd臋 prac臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciagle sama
leszku no przychodzi.Widac ja jak na te swoje 27 lat jestem jeszcze za mloda:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciagle sama
a skad wiecie... No autorowi tego topiku moglo chodzic o wiele roznych spraw.Kazdy czeka na cos innego.Wiec kazdy moze pisac o tym na co czeka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zraniona****
Wydaje mi sie, 偶e powinni艣my pisa膰 to co czujemy... Autorka tylko zacze艂a, teraz nie pisze ju偶 nic, wydaje mi si臋, ze nie b臋dzie jej to przeszkadza艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciagle sama
leszku no moze i stara ale dobrze sie trzymam :D A na doswiadczenie nie narzekam. Tylko Ci faceci albo sa zboczeni albo psychopaci.Moglabym ksiazke wydac na ten temat :P

Udost臋pnij ten post