Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durna nastolata

ex facet po meisiacu sie odezwal

Polecane posty

Gość durna nastolata

na maila i zapytal co slychac 1. nudzi mu sie i byl ciekawy co u mnie? 2. liczy na seks? 3. chce sie dowiedziec czy przypadkiem pierwsza nie poznalam kogos przed nim

Gość wiesz ja ...
tez mam takie przypadki.Oni zawsze sobie przypominaja o mnie po jakims czasie.3 dni temu odezwal sie chlopak z ktorym rozstalam sie rok temu.Teraz dzwonil do mojego brata i blagal o moj nr tel.Oczywiscie nie dostal go ale powiedzial ze i tak go zdobedzie.Faceci to dziwny gatunek :)

Gość Zraniona****
Oni chyab zawsze po rozstaniach się odzywaja i to gdy juz sobie wszystko poukładamy... To juz takie stworzenia....

Gość wiesz ja ...
Zraniona masz racje.Oni tak robia za kazdym razem.Mi sie wydaje,ze oni chca sprawdzic czy moga nas mniec na skinienie palcem.Tyle tylko,ze u mnie to oni maja tylko jedna szanse.Nie ma powrotow.A pech (a moze szczescie) chce ze oni wszyscy wracaja.

Gość Zraniona****
Oj to strasznie trudne stworzenia, naprawde...:( Ale czesto jest tak, ze oni sie odzywają bo nie moga zapomniec tego co było piekne.... Oni tez w brew pozora mają uczucia...

Gość piegowata27
E tam Zraniona zle gadasz ;) ODZYWAJĄ SIĘ DOKŁADNIE PO TO ŻEBY SPRAWDZIĆ CZY DALEJ SIĘ NA NICH LECI, wtedy kiedy aktualnie mają "przestuj". Żałosne, ale tak właśnie jest.

Gość Zraniona****
( piegowata27 ) Może i masz racje, a ja tylko tak chce wierzyc w to co pisze....:(:(:(

Gość piegowata27
Tak myślałam, ten nick taki dołujący ;) Ale to co napisałam to 99% przypadków i raczej nie polecam nastawiać się na romantyczne scenariusze :O

Gość Ja stawiam że
liczy na seks Moze zaprakło mu chętnej dziurki w poblizu i liczy że się u ciebie załapie w ramach dawnej znajomości.

Gość Zraniona****
Dołujący bo tydzien temu rozstaałm się z chłopakiem...:( Ale ja miałam taki przypadek, że chłopak do mnie napsiał bo nie mgł zapomnieć i to było szzcere, ale on sie odezwał po 3 dniach, a nie po miesiacach...

Gość edzio biedzio
A cóz kobiety tez nie sa lepsze, potrafia odezwac sie po kilku miesiacach, robiac podchody przez rok i potem powiedzieć, ze tak naprawdę to nie chca byc z nikim :P

Gość olusia111
ja obstawiam taką opcje: włansie nie wyszło mu z jakąs panienką i pomyslał ze tobą byłoby łatwiej niz zaczynac cos nowego... tak mysle niestety... ja tez bywam wredna i zauważyłam ze do byłych odzywam sie albo jak pokłóce sie z obecnym ( no teraz juz tez byłym niestety) albo jak sie własnie rozstaniemy (bo zdarzało nam sie to czesto w zwizku ze robiła sie jednodniowa lub kilkugodzinna przerwa)...i wtedy "akurat" myslałam sobie ze warto odezwac sie do ex-ex i pisałam smski typu "heja, dawno sie nie widzielismy, co tam u ciebie?"...bo wiedziałam ze ich zainteresowanie uzyskam łatwiej niz kogos zupełnie nowego...być moze chciałam wziac na zazdrosc ówczesnego chłopaka... chyba tak... wiec moze to o to chodzi?

Gość piegowata27
Edzio oczywiście że nie lepsze :O Sama tak często robiłam ;) No cóż, zycie :]

Gość edzio biedzio
to życzę trafienia na takiego co zrobi podobnie, ale wtedy będzie ryk do poduszki i zgrzytanie zębów :P

Gość piegowata27
A dziekuję za życzenia, spóznione :D Jak Kuba Piegowatej tak Piegowata Kubie ;)